«Ποιος δολοφόνησε τη Νταϊάνα;» - Το ντοκιμαντέρ που έρχεται να λύσει το μυστήριο & να μας καθηλώσει
VIP Life

«Ποιος δολοφόνησε τη Νταϊάνα;» - Το ντοκιμαντέρ που έρχεται να λύσει το μυστήριο & να μας καθηλώσει

Ένα νέο ντοκιμαντέρ που υπόσχεται να φέρει στο φως άγνωστες πτυχές του θανάτου της Πριγκίπισσας Νταϊάνα έρχεται να ταράξει τα νερά.

Το EverWonder Studio, που ιδρύθηκε από τον πρώην πρόεδρο των Time Studios, Ian Orefice, σε συνεργασία με την Empress Films της Emma Cooper, την εταιρεία πίσω από τα δημοφιλή ντοκιμαντέρ του Netflix, «Depp vs. Heard» και «The Mystery of Marilyn Monroe», ετοιμάζουν μια σειρά τριών επεισοδίων που θα εξετάσει σε βάθος τα γεγονότα γύρω από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας.

Σαν σήμερα, 27 χρόνια πριν η πριγκίπισσα Νταϊάνα άφηνε την τελευταία της πνοή–Το σοκαριστικό τροχαίο

Το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει νέες μαρτυρίες και άγνωστο μέχρι σήμερα υλικό, προσπαθώντας να ρίξει φως στις πολλές αναπάντητες ερωτήσεις και θεωρίες συνωμοσίας που περιβάλλουν την υπόθεση. Η Νταϊάνα, η «πριγκίπισσα του λαού», έχασε τη ζωή της το 1997 σε ένα τραγικό δυστύχημα στο Παρίσι, το οποίο άφησε πίσω του πολλά αναπάντητα ερωτήματα και υποψίες.

Το γεγονός ότι το ντοκιμαντέρ έρχεται από την Empress Films, που έχει ήδη κάνει αίσθηση με άλλες παραγωγές της, όπως το «Depp vs. Heard» και «The Mystery of Marilyn Monroe», αυξάνει το ενδιαφέρον και την προσμονή του κοινού. Οι δημιουργοί υπόσχονται να παρουσιάσουν μια εις βάθος έρευνα, με νέες αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν συζητήσεις.

ape-mpe-diana.jpg

Η σειρά των τριών επεισοδίων αναμένεται να τραβήξει την προσοχή παγκοσμίως, με το κοινό να ανυπομονεί να δει αν θα αποκαλυφθούν νέα στοιχεία που θα ρίξουν φως σε μια από τις πιο αινιγματικές υποθέσεις της σύγχρονης ιστορίας.

Διαβάστε επίσης:

Σαν σήμερα γεννήθηκαν η Μέριλιν Μονρόε & η πριγκίπισσα Νταϊάνα - Έφυγαν & οι δύο από τη ζωή στα 36!

Η κατάρα του παλατιού! Το δυστύχημα της Νταϊάνα, το σκάνδαλο με την Καμίλα και η μάχη Κέιτ-Καρόλου

Νταϊάνα: Σε πλειστηριασμό η πρώτη αίτηση εργασίας της-Γιατί είχε δηλώσει ψεύτικα στοιχεία;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved