Βασιλιάς Κάρολος: Η μάχη με τον καρκίνο & η απομόνωση - Γιατί απομακρύνθηκε από την οικογένειά του;

Πηγή φωτογραφιών: afpforum

VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Η μάχη με τον καρκίνο & η απομόνωση - Γιατί απομακρύνθηκε από την οικογένειά του;

Ο Βασιλιάς Κάρολος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Σκωτία, αλλά φέτος κάτι φαίνεται διαφορετικό.

Αντί να περάσει χρόνο με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο Κάστρο του Μπαλμόραλ, προτίμησε να απομονωθεί στο Birkhall, το προσωπικό του καταφύγιο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φήμες οργιάζουν πως ο Κάρολος είναι αποδυναμωμένος και εξαντλημένος, ίσως λόγω της φερόμενης μάχης του με τον καρκίνο, και χρειάζεται χρόνο για να ανακτήσει δυνάμεις.

Προς οριστική διαγραφή για τη διαδοχή ο Χάρι; Η σκληρή τιμωρία από τον βασιλιά Κάρολο

KAROLOS-APE-MPE.jpg

Κοντινές πηγές αποκαλύπτουν ότι ο βασιλιάς περνά τις μέρες του ζωγραφίζοντας και φροντίζοντας τους κήπους του, ενώ η βασίλισσα Καμίλα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Κάρολος έχει αποσυρθεί από τις παραδοσιακές οικογενειακές δραστηριότητες, όπως το κυνήγι και το ψάρεμα, που κάποτε ήταν αγαπημένες του ασχολίες στις καλοκαιρινές διακοπές.

Αυτή η απομάκρυνση από την οικογένεια έχει πυροδοτήσει φήμες για την πραγματική κατάσταση της υγείας του και για το αν ο βασιλιάς μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Η πρόσφατη εμφάνισή του στην εκκλησία με την Kate Middleton ερμηνεύεται από πολλούς ως μια προσπάθεια να δείξει ότι είναι ακόμα παρών, αλλά οι αμφιβολίες παραμένουν.

karolos.jpg

Με τον Κάρολο να αποφεύγει τις κοινωνικές συναναστροφές και να αναζητά την ηρεμία στο Birkhall, οι συζητήσεις γύρω από την υγεία του και το μέλλον της βασιλείας του φουντώνουν. Πολλοί αναρωτιούνται αν ο βασιλιάς είναι σε θέση να συνεχίσει να ηγείται της μοναρχίας ή αν τα προβλήματα υγείας του θα επηρεάσουν σοβαρά το ρόλο του και την εικόνα της βασιλικής οικογένειας.

Παρόλα αυτά το περιβάλλον του είναι υποστηρικτικό και τον φροντίζει.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν Μαρκλ: Η χειρονομία στον πρίγκιπα Χάρι την ώρα που μιλά για τις αυτοκτονικές της σκέψεις

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η κλάψα έφερε πτώση της δημοτικότητάς τους στις ΗΠΑ

Το «χρυσό» δώρο για τα 40ά γενέθλια του Χάρι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved