Πρίγκιπας Χάρι: Η κρυφή επιχείρηση που οργανώνει & το μεγάλο comeback στην οικογένειά του!

Ο πρίγκιπας Χάρι σε σπάνιο ταξίδι του στο Λονδίνο το 2023, μετά την απόφασή του να απέχει από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, τη δική του οικογένεια. 

ΑΠΕ ΜΠΕ
VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι: Η κρυφή επιχείρηση που οργανώνει & το μεγάλο comeback στην οικογένειά του!

Ο Πρίγκιπας Χάρι φαίνεται να σχεδιάζει μια μεγάλη επιστροφή στο Λονδίνο, με τη βοήθεια παλιών φίλων και συνεργατών του, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα.

Η "Operation Bring Harry In From The Cold" έχει στόχο να αποκαταστήσει τη σχέση του Δούκα του Σάσεξ με το παλάτι και να διορθώσει τη δημόσια εικόνα του στη Βρετανία.

Μέγκαν Μαρκλ: Ούρλιαζε στους παραγωγούς - «Δεν άντεχε τον πρίγκιπα Χάρι»

GERMANY INVICTUS GAMES 2023

Με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ τον Σεπτέμβριο του 2023

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ο πρίγκιπας Χάρι, δυσαρεστημένος από τις συμβουλές που έλαβε στις ΗΠΑ, στρέφεται σε έμπιστα άτομα από το παρελθόν του, όπως ο πρώην προσωπικός γραμματέας του, Έντουαρντ Λέιν Φοξ.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να εξετάζει ακόμα και την επιστροφή του σε "χαμηλών τόνων βασιλικά καθήκοντα". Παράλληλα, η απόσταση από τον αδελφό του, Πρίγκιπα Γουίλιαμ, παραμένει, ωστόσο, οι σχέσεις του με τον Βασιλιά Κάρολο φαίνεται να είναι πιο ευέλικτες, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Κάρολος μπορεί να είναι ανοιχτός σε εξομάλυνση της ρήξης.

COLOMBIA BRITAIN ROYALTY

Με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ στην Κολομβία τον Αύγουστο του 2024.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Την ίδια στιγμή, το ζευγάρι αντιμετωπίζει προκλήσεις και στην επαγγελματική του ζωή. Πολλοί συνεργάτες τους στις ΗΠΑ έχουν αποχωρήσει τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της επικεφαλής επικοινωνίας, Κριστίν Γουέιλ Σίρμερ, η οποία τους είχε αναλάβει από το 2020.

Αυτή η αποχώρηση προστίθεται σε μια σειρά παραιτήσεων, με το δέκατο μέλος του προσωπικού τους να αποχωρεί μέσα σε τρία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής, Josh Kettler, που παραιτήθηκε μετά από τρεις μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν Μαρκλ: Η χειρονομία στον πρίγκιπα Χάρι την ώρα που μιλά για τις αυτοκτονικές της σκέψεις

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η κλάψα έφερε πτώση της δημοτικότητάς τους στις ΗΠΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Η νέα casual εμφάνιση που θύμισε το iconic στιλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved