Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί θα λάβει 8 εκατομμύρια λίρες στα 40α του γενέθλια;

Με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ τον Σεπτέμβριο του 2023

ΑΠΕ ΜΠΕ
VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί θα λάβει 8 εκατομμύρια λίρες στα 40α του γενέθλια;

Ο πρίγκιπας Χάρι θα λάβει 8 εκατομμύρια λίρες όταν κλείσει τα 40, χάρη σε ένα «χρυσό» καταπίστευμα που είχε δημιουργήσει η βασιλομήτωρ πριν από 30 χρόνια. 

Το ταμείο, που ιδρύθηκε το 1994, όταν ο Χάρι ήταν μόλις 10 ετών, περιείχε 19 εκατομμύρια λίρες και προοριζόταν για τα εγγόνια της.

Έτσι θα γιορτάσει τα 40α του γενέθλια ο πρίγκιπας Χάρι - Το πάρτι & η απόδραση στο βουνό

COLOMBIA BRITAIN ROYALTY

Με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ στην Κολομβία τον Αύγουστο του 2024.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ένας πρώην βοηθός του παλατιού δήλωσε στους Times: «Υπήρχε ένα καταπιστευματικό ταμείο που είχε δημιουργηθεί εκείνη την εποχή. Ήταν ένας τρόπος με τον οποίο η βασίλισσα μητέρα μπορούσε να βάλει στην άκρη χρήματα για όταν τα δισέγγονά της θα ήταν μεγαλύτερα και ένας τρόπος για να περάσει ένα κομμάτι της περιουσίας της με φορολογικά αποδοτικό τρόπο. Ήταν ένας τρόπος με τον οποίο μέρος της περιουσίας της θα μπορούσε να δεσμευτεί γι’ αυτούς».

Οι πρίγκιπες Χάρι και William πήραν ήδη 6 εκατομμύρια λίρες όταν έγιναν 21, και τώρα ο Χάρι αναμένεται να λάβει την τελική πληρωμή των 8 εκατομμυρίων στα 40α του γενέθλια. Φήμες από το παλάτι λένε πως ο Χάρι έλαβε μεγαλύτερο μερίδιο από τον αδερφό του, William, προκαλώντας συζητήσεις.

BRITAIN ROYALS NEWSPAPERS PRIVACY

Ο πρίγκιπας Χάρι σε σπάνιο ταξίδι του στο Λονδίνο το 2023, μετά την απόφασή του να απέχει από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, τη δική του οικογένεια.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Εκτός από τους πρίγκιπες, το ταμείο αφορά και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως η Zara, ο Peter Phillips, καθώς και οι πριγκίπισσες Beatrice και Eugenie.

Και δεν σταματά εκεί, αφού ο Χάρι έχει ήδη γεμίσει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς με 22 εκατομμύρια λίρες από το best-seller βιβλίο του "Spare", το οποίο έγινε το ταχύτερα πωλούμενο μη λογοτεχνικό βιβλίο στη Βρετανία το 2023!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved