epa07714376 (L-R) Catherine, the Duchess of Cambridge, Meghan Markle, the Duchess of Sussex and Pippa Middleton in the Royal Box on Centre Court during the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis Club, in London, Britain, 13 July 2019. EPA/NIC BOTHMA EDITORIAL USE ONLY/NO COMMERCIAL SALES
VIP Life

Meghan Markle - Kate Middleton: Η απρόσμενη κίνηση που μπορεί να φέρει την πολυπόθητη συμφιλίωση!

Η Meghan Markle φαίνεται πως έκανε την πρώτη κίνηση για να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την Kate Middleton, παρά το γεγονός ότι οι δύο γυναίκες έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό.

Πληροφορίες του Us Weekly αναφέρουν ότι η διαμάχη μεταξύ τους ξεκίνησε πριν από τον γάμο της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, ενώ οι αποκαλύψεις στις συνεντεύξεις και τα απομνημονεύματα του Δούκα του Σάσσεξ γιγάντωσαν ακόμα περισσότερο το χάσμα, στοχοποιώντας ανοιχτά την Kate Middleton και τη βασιλική οικογένεια.

Μέγκαν Μαρκλ: Ούρλιαζε στους παραγωγούς - «Δεν άντεχε τον πρίγκιπα Χάρι»

Παρόλο που το Παλάτι του Κένσινγκτον και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν σχολιάσει ποτέ επίσημα τις κατηγορίες, η Meghan Markle έκανε ένα βήμα προς τη συμφιλίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό συνέβη μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του καρκίνου του βασιλιά Καρόλου και λίγο πριν η Kate Middleton αποκαλύψει ότι κι εκείνη δίνει μάχη με την ασθένεια.

Η κίνηση της Meghan Markle ίσως είναι το πρώτο βήμα για να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στις δύο γυναίκες και να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν Μαρκλ: Η χειρονομία στον πρίγκιπα Χάρι την ώρα που μιλά για τις αυτοκτονικές της σκέψεις

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η κλάψα έφερε πτώση της δημοτικότητάς τους στις ΗΠΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Η νέα casual εμφάνιση που θύμισε το iconic στιλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved