Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το νέο edgy look που προκάλεσε χαμό - Με μούσι στη νέα του εμφάνιση!

Instagram / princeandprincessofwales

VIP Life

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το νέο edgy look που προκάλεσε χαμό - Με μούσι στη νέα του εμφάνιση!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε την εμφάνισή του στην παρέλαση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας με ένα εντελώς νέο look που άφησε πολλούς με το στόμα ανοιχτό!

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος εκπροσώπησε τον βασιλιά Κάρολο Γ' στην παρέλαση του Royal Air Force College Cranwell, εμφανίστηκε με ένα ατημέλητο μούσι, που ξάφνιασε ακόμη και τους πιο πιστούς θαυμαστές του!

Ουίλιαμ και Χάρι σε σπάνια κοινή εμφάνιση! Πήγαν και οι δύο σε κηδεία και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

Με τη στρατιωτική του στολή και τη νέα του γενειάδα, ο Γουίλιαμ έμοιαζε για πρώτη φορά τόσο πολύ με τον αδελφό του, πρίγκιπα Χάρι! Φαίνεται πως το νέο look του ήρθε για να μείνει, καθώς ο πρίγκιπας δείχνει να έχει υιοθετήσει μια πιο «χαλαρή» εικόνα, που δεν μας είχε συνηθίσει.

https://www.instagram.com/p/C_0zzTRNG53/

Τα social media πήραν φωτιά!

Μόλις δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την παρέλαση, τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του επίσημου λογαριασμού του ζευγαριού πήραν φωτιά! Οι χρήστες των social media δεν μπορούσαν να σταματήσουν να σχολιάζουν το νέο του look, με αρκετούς να επισημαίνουν πόσο μοιάζει πλέον στον Χάρι. «Έγινε ίδιος με τον Χάρι», «Τι έκπληξη αυτή η αλλαγή!», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που κατέκλυσαν το Instagram και το Twitter.

https://www.instagram.com/p/C_vuhT7NhXr/

Παράλληλα, η παρέλαση ήταν και μια σημαντική στιγμή για τον πρίγκιπα, καθώς συμμετείχαν 48 δόκιμοι αξιωματικοί, μαζί με διεθνείς αξιωματικούς από χώρες όπως η Ιορδανία και η Κένυα. Όμως, το θέμα της ημέρας δεν ήταν η στρατιωτική εκπαίδευση – ήταν η νέα εμφάνιση του Γουίλιαμ!

Ένα νέο, χαλαρό look για τον Γουίλιαμ

Μήπως το νέο look του πρίγκιπα Γουίλιαμ δείχνει ότι έχει υιοθετήσει μια πιο χαλαρή στάση στη ζωή; Φαίνεται ότι η οικογενειακή του ευτυχία, μετά την καλή είδηση ότι η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον είναι πλέον «ελεύθερη από καρκίνο», τον έχει επηρεάσει θετικά.

https://www.instagram.com/reel/C_s6SukNNne/

Ο Γουίλιαμ φαίνεται πιο άνετος και χαλαρός από ποτέ, και το νέο του στυλ το επιβεβαιώνει! Το ερώτημα που μένει είναι αν θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει με το edgy look του στις επόμενες δημόσιες εμφανίσεις του ή αν το μούσι θα είναι μια προσωρινή αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση, το βασιλικό κοινό ανυπομονεί να δει την επόμενη κίνησή του!

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: «Δεν έχει χρόνο για δράματα» στη μάχη με τον καρκίνο -Οι αποφάσεις για τα παιδιά της

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Οι καβγάδες τους & το αντικείμενο που πετά ο ένας στον άλλον

«Η Κέιτ δεν αισθανόταν καλά πολύ περισσότερο καιρό από ό,τι νομίζει ο κόσμος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved