Νάντια Χαλαμανδάρη: Από τη δημοσιογραφία στα βασιλικά σαλόνια - Η ζωή της σαν σύγχρονο παραμύθι!

Instagram / nadiahalamandari

VIP Life

Νάντια Χαλαμανδάρη: Από τη δημοσιογραφία στα βασιλικά σαλόνια - Η ζωή της σαν σύγχρονο παραμύθι!

Η Νάντια Χαλαμανδάρη είναι μια πολυτάλαντη Ελληνίδα δημοσιογράφος, συγγραφέας, επιχειρηματίας και... μέλος της ισπανικής βασιλικής οικογένειας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, αλλά η επαγγελματική της πορεία την οδήγησε σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, όπου κατάφερε να διαπρέψει σε πολλούς τομείς.

Δύσκολες ώρες για τη Νάντια Χαλαμανδάρη - Η συγκίνηση μετά την κηδεία του Χουάν Γκόμεζ Αθέμπο

Photo-by-Nadia-Halamandari-on-August-08-2023..jpg

Instagram / nadiahalamandari

Δημοσιογραφική καριέρα

Η Χαλαμανδάρη ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος, με ειδίκευση σε διεθνή θέματα και κοινωνικά ρεπορτάζ. Η πορεία της στα μέσα ενημέρωσης περιλαμβάνει συνεργασίες με σημαντικούς ελληνικούς και διεθνείς τίτλους. Στα δημοσιογραφικά της καθήκοντα περιλαμβάνονται συνεντεύξεις και άρθρα για διάσημες προσωπικότητες της πολιτικής και του καλλιτεχνικού κόσμου.

Photo-by-Nadia-Halamandari-on-August-13-2023..jpg

Instagram / nadiahalamandari

Η προσωπική ζωή και η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας

Η ζωή της Νάντιας Χαλαμανδάρη θα μπορούσε άνετα να είναι βγαλμένη από παραμύθι, και μάλιστα ένα από τα πιο σύγχρονα και λαμπερά! Η ταλαντούχα Ελληνίδα δημοσιογράφος, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο των media, βρέθηκε από την πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Φερνάντο Γκόμεζ-Αθέμπο, τον πρώτο ξάδελφο του βασιλιά της Ισπανίας, Φελίπε ΣΤ’.

Photo-by-Nadia-Halamandari-on-July-08-2020..jpg

Instagram / nadiahalamandari

Αυτό που ξεκίνησε ως μια γνωριμία, γρήγορα εξελίχθηκε σε έναν έρωτα που την οδήγησε όχι μόνο στον γάμο αλλά και στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα της Ισπανίας, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ο γάμος της με τον Ισπανό γαλαζοαίματο τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ η είδηση της βάφτισης του γιου τους, Νικόλαου, δεν άργησε να φτάσει στα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων περιοδικών, όπως το διάσημο «Hola!». Η Νάντια Χαλαμανδάρη, που για χρόνια βρισκόταν από την πλευρά του δημοσιογράφου, βρέθηκε ξαφνικά να ποζάρει στον φακό των φωτογράφων, αυτή τη φορά ως πρόσωπο της είδησης!

fernando.jpg

Instagram / nadiahalamandari

Ο θάνατος του πρίγκιπα Φερνάντο που τη στιγμάτισε

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρίγκιπας Φερνάντο, 1ος ξάδελφος του βασιλιά Φελίπε και σύζυγος της Ελληνίδας δημοσιογράφου, Νάντια Χαλαμανδάρη.

Ο ανιψιός του Χουάν Κάρλος, ο πρίγκιπας του βασιλικού θρόνου Don Fernando Humberto Gómez-Acebo de Borbón, όπως ήταν ολόκληρο το όνομά του έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών την Παρασκευή 01/03 σε νοσοκομείο της Μαδρίτης.

https://www.instagram.com/reel/C3_qM5jIfcy/

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία του θανάτου του ήταν η χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, σε συνδυασμό με τη γρίπη και τον κορονοϊό.

Ο Φερνάντο ντε Μπορμπόν τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη με αναπνευστικά προβλήματα, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα.

Μάλιστα, τον Ιανουάριο, είχε υποβληθεί σε τραχειοτομία, με στόχο να ανακουφιστεί από τα αναπνευστικά προβλήματα από τα οποία έπασχε.

Διαβάστε επίσης:

Νάντια Χαλαμανδάρη: Πώς έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο στη νεκρώσιμη ακολουθία του πρίγκιπα Φερνάντο

Πέθανε ο πρίγκιπας Φερνάντο στα 49 του - Bαρύ πένθος για την Ελληνίδα δημοσιογράφο σύζυγό του

Nάντια Χαλαμανδάρη: Παιχνίδια με τον μικρό της πρίγκιπα Νίκολας στη χιονισμένη Μαδρίτη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved