VIP Life

Όλες οι ετοιμασίες για τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ - Σε λίγες μέρες το μεγάλο royal γεγονός!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο της χρονιάς έχει ξεκινήσει, καθώς σε λίγες μέρες η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και ο Μάθιου Κουμάρ θα ανέβουν τα σκαλιά της Μητρόπολης Αθηνών!

Μετά από τρεις αναβολές, το λαμπερό ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 28 Σεπτεμβρίου, σε μια τελετή που θα συγκεντρώσει πλήθος εστεμμένων και διάσημων προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο.

Instagram / tgreece

Ο πιο λαμπερός γάμος θα γίνει στις 28 Σεπτεμβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών – Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Instagram / tgreece

Όλα τα φώτα στρέφονται φυσικά στη νύφη, με τις φήμες να λένε ότι η Θεοδώρα θα φορέσει ένα εκπληκτικό νυφικό δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη. Κάποιοι μάλιστα ψιθυρίζουν ότι το νυφικό θα είναι εμπνευσμένο από εκείνο που φόρεσε η μητέρα της, Άννα Μαρία, πριν από 60 χρόνια, κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν θα δούμε τελικά το νυφικό που είχε σχεδιαστεί για τον γάμο της το 2020 ή αν θα μας εντυπωσιάσει με κάτι εντελώς νέο! Έντονες είναι οι φήμες ότι θα φορέσει την τιάρα της Άννας Μαρίας

Απόλυτη αίσθηση έχει προκαλέσει και το προσκλητήριο του γάμου, το οποίο ξέφυγε από τα κλασικά λευκά πρότυπα. Το ζευγάρι επέλεξε ένα βασιλικό μπλε χρώμα με χρυσά γράμματα, δείχνοντας για άλλη μια φορά την αριστοκρατική τους φινέτσα. Το προσκλητήριο είναι τυπωμένο τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, υπογραμμίζοντας τη διεθνή διάσταση του γάμου που ήδη μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Όπως φαίνεται, ο γάμος της Θεοδώρας και του Αμερικανού δικηγόρου θα είναι το απόλυτο talk of the town και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τις λαμπερές παρουσίες και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει αυτή η κοσμική τελετή!

Διαβάστε επίσης:

Θεοδώρα - Μάθιου Κουμάρ: Το εντυπωσιακό προσκλητήριο του γάμου σε royal μπλε αποχρώσεις!

Η ζωή της τέως βασιλικής οικογένειας, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου

Θεοδώρα: Η μικρότερη κόρη του Κωνσταντίνου ετοιμάζει τον γάμο της στην Αθήνα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved