VIP Life

Πριγκίπισσα Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Σήμερα ο γάμος της χρονιάς! Το ιστορικό δαντελένιο πέπλο

Τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάθιου Κουμάρ παντρεύεται η πριγκίπισσα Θεοδώρα σήμερα το απόγευμα (28-09) στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία των οικογενειών τους, εκλεκτών καλεσμένων μελών βασιλικών οικογενειών, αλλά και φίλων τους από το κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον στην Αμερική και στην Ευρώπη.

Αν και το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων, ο γάμος τους θεωρείται ήδη το κοσμικό γεγονός της χρονιάς! Γαλαζοαίματοι, υψηλοί προσκεκλημένοι, λάμψη; αλλά και μια ρομαντική ιστορία αγάπης, που θα σφραγιστεί με happy end, ενώνοντάς τους για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να πάρουν την ευχή πριν τον γάμο τους

Η γαμήλια τελετή

Instagram / tgreece

Στις 17:30 αναμένεται να ξεκινήσει η γαμήλια τελετή, που θα τελεστεί στη Μητρόπολη Αθηνών από τον μητροπολίτη Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεο Β'. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Μητρόπολη είχε παντρευτεί και ο βασιλιάς Κωνσταντίνος την Άννα-Μαρία στις 18 Σεπτεμβρίου του 1964. Το νυφικό που θα φορέσει η Θεοδώρα είναι μια δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη και αναμένεται άκρως εντυπωσιακό και αντάξιο της ιστορίας του θρυλικού ατελιέ. Εξαιρετικά υφάσματα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το πέπλο που θα φορέσει η πριγκίπισσα Θεοδώρα.

Πρόκειται για ένα ιστορικής σημασίας ιρλανδικό δαντελένιο πέπλο φτιαγμένο στο χέρι, το οποίο έχει φορεθεί από την πριγκίπισσα Μαργαρίτα του Κόνοτ το 1905 και στη συνέχεια από όλες τις απογόνους της οικογένειας. Το σύνολο ολοκλήρωνε μια τιάρα του οίκου Cartier, που δόθηκε στην πριγκίπισσα Μαργαρίτα από τον Αμπάς Β' της Αιγύπτου. Το πέπλο έχει φορεθεί από όλες τις γυναίκες απογόνους της Ίνγκριντ τόσο στη Δανία όσο και στην Ελλάδα. Τη νύφη θα συνοδεύσει στην εκκλησία ο πρίγκιπας Παύλος. Οι κουμπάροι που θα παντρέψουν το ζευγάρι είναι δώδεκα στο σύνολο: έξι από την πλευρά της πριγκίπισσας Θεοδώρας και έξι από την πλευρά του Μάθιου Κουμάρ. Η βασίλισσα Άννα-Μαρία θα φορέσει επίσης δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη τόσο στον γάμο όσο και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις. Εντυπωσιακές αναμένεται να είναι και οι εμφανίσεις της πριγκίπισσας Αλεξίας όπως και της Μαρί Σαντάλ. Στον γάμο θα παρευρίσκονται όλα τα μέλη της ελληνικής βασιλικής οικογένειας, καθώς και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Οι καλεσμένοι είναι μέλη βασιλικών οικογενειών και αναμένεται να απολαύσουν έναν ιδιαίτερα ρομαντικό γάμο.

Η γαμήλια δεξίωση και το ευχαριστήριο brunch

Οι καλεσμένοι θα απολαύσουν ένα μαγικό δείπνο με θέα το ελληνικό ηλιοβασίλεμα. Για την ιστορία, στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα το ξενοδοχείο είχε κάνει κάλεσμα για τον γάμο της με τον Χουάν Κάρλος η τότε πριγκίπισσα μετέπειτα βασίλισσα Σοφία, η οποία και θα βρίσκεται στο πλευρό των νεονύμφων. Τόσο το ζευγάρι όσο και οι καλεσμένοι δεν θα μπορούσαν να απολαύσουν ιδανικότερες συνθήκες, καθώς το resort είναι ένα από τα ομορφότερα της Αθήνας, με υψηλής αισθητικής παροχές.

Θεοδώρα - Μάθιου Κουμάρ: Αντιδράσεις για το pre wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο

Θεοδώρα-Κουμάρ: Όλα έτοιμα για τον γάμο - Το welcome dinner της Άννας-Μαρίας & η πανάκριβη τιάρα

Όλες οι ετοιμασίες για τον γάμο της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ - Σε λίγες μέρες το μεγάλο royal γεγονός!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved