Kate Middleton: Η «κατάρα του εφεδρικού» - Πώς προστατεύει τη Charlotte και τον Louis;
VIP Life

Kate Middleton: Η «κατάρα του εφεδρικού» - Πώς προστατεύει τη Charlotte και τον Louis;

Η Kate Middleton φαίνεται αποφασισμένη να προστατεύσει τα μικρότερα παιδιά της, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, από την «κατάρα του εφεδρικού» που καταδιώκει τα δεύτερα παιδιά της βασιλικής οικογένειας.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας προσπαθεί να ομαλοποιήσει τη ζωή τους, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός τους, πρίγκιπας George, προετοιμάζεται για τον ρόλο του ως μελλοντικός βασιλιάς.

Ο βιογράφος της Μίντλετον αποκαλύπτει: «Η Κέιτ φοβήθηκε μη γίνει δεύτερη Νταϊάνα»

bd6aa838-kate.jpg

Η βασιλική εμπειρογνώμονας, Jennie Bond, επαίνεσε την προσέγγιση της Kate λέγοντας στη Mirror: «Ο William και η Kate πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα για έναν εφεδρικό στη βασιλική οικογένεια. Έχουν ήδη δείξει ότι έχουν μια διαφορετική και μοντέρνα στάση στην ανατροφή των παιδιών τους και είμαι σίγουρη ότι θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν τη Charlotte και τον Louis να αισθάνονται εξίσου ξεχωριστοί, αγαπητοί και πολύτιμοι όπως ο George».

middleton-(1).jpg

Η Bond προσθέτει ότι η Kate θα ενθαρρύνει τα μικρότερα παιδιά της να βρουν τη δική τους πορεία: «Φαντάζομαι ότι θα ενθαρρύνουν τον Louis να εξερευνήσει τη ζωή έξω από το… βασιλικό μαντρί. Θα μπορούσε να είναι ο στρατός, αλλά θα μπορούσε επίσης να αφοσιωθεί στις φιλανθρωπίες ή οτιδήποτε βρίσκει ελκυστικό μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του».

Η ειδικός σημειώνει πως οι γονείς του θα προσπαθήσουν να διασφαλίσουν ότι «θα βρει μια ζωή που να έχει νόημα γι’ αυτόν όσο και κατάλληλη για τον γιο ενός μελλοντικού βασιλιά», ενώ τόνισε ότι για την Kate και τον William, «το να έχεις ενσυναίσθηση δεν είναι μόνο καλοσύνη, αλλά ανταμείβει επίσης».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved