Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Στη Μητρόπολη Αθηνών η τέως βασιλική οικογένεια λίγο πριν από τον γάμο
VIP Life

Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Στη Μητρόπολη Αθηνών η τέως βασιλική οικογένεια λίγο πριν από τον γάμο

Στη Μητρόπολη Αθηνών λίγες ώρες πριν από τον γάμο τους βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 27/9 η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ. Μαζί τους και πολλά ακόμη μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας με σκοπό τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών.

Οι δυο τους πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Ο γάμος της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και του Αμερικανού δικηγόρου θα γίνει με κάθε επισημότητα, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων από όλο τον κόσμο.

Θεοδώρα-Κουμάρ: Όλα έτοιμα για τον γάμο - Το welcome dinner της Άννας-Μαρίας & η πανάκριβη τιάρα

Κουμπάροι και παράνυμφοι, μεταξύ άλλων, θα είναι ο Παύλος, ο Νικόλαος, o Φίλιππος, η Μαρία-Ολυμπία, ο Αχιλλέας-Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia.

https://www.instagram.com/reel/DAaw_plIWP0/

Στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου της τέως ελληνικής βασιλικής οικογένειας τονίζεται μεταξύ άλλων πως η απόφαση του ζευγαριού να τελέσει τον γάμο του στην Αθήνα αποτυπώνει την αγάπη τους για την Ελλάδα, τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρούν με τη χώρα και την θέλησή τους να μοιραστούν με τους καλεσμένους τους τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική φιλοξενία και ταυτότητα.

Δείτε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

https://www.instagram.com/p/DAbI2gRoSkO/

Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να πάρουν την ευχή πριν τον γάμο τους

Θεοδώρα - Μάθιου Κουμάρ: Αντιδράσεις για το pre wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved