Θεοδώρα-Μάθιου Κουμάρ: O Παύλος, η Μαρί Σαντάλ & όλες οι λαμπερές παρουσίες στο pre wedding δείπνο
VIP Life

Θεοδώρα-Μάθιου Κουμάρ: O Παύλος, η Μαρί Σαντάλ & όλες οι λαμπερές παρουσίες στο pre wedding δείπνο

Μερικές ώρες μας χωρίζουν από τον γάμο της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ που θα τελεστεί αύριο Σάββατο 28/9 στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων από όλο τον κόσμο.

Μία ημέρα πριν από τον γάμο η τέως βασιλική οικογένεια παραθέτει αυτή την ώρα ένα λαμπερό pre wedding δείπνο που τα είχε όλα. Υπέρλαμπρη η Θεοδώρα μέσα στη λευκή δημιουργία δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Οι λαμπερές παρουσίες έφτασαν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής 27/9 στον κήπο του Βυζαντινού Χριστιανικού Μουσείου.

Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Στη Μητρόπολη Αθηνών η τέως βασιλική οικογένεια λίγο πριν από τον γάμο

33er.jpg

Από τις πρώτες αφίξεις της βραδιάς ήταν ο Παύλος μαζί με τη Μαρί Σαντάλ και τα πέντε τους παιδιά τους Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνο Αλέξιο, Αχιλλέα Ανδρέα, Οδυσσέα Κίμωνα και Αριστείδη Σταύρο.

Οι αποχρώσεις του μπλε και του γκρι πρωταγωνίστησαν όσον αφορά το ενδυματολογικό κομμάτι καθώς οι γιοι του Παύλου επέλεξαν κοστούμια σε μπλε τόνους με λευκά πουκάμισα, ενώ ο ίδιος ένα γκρι κοστούμι.

1727461871795-483103071-6Z3A0396.jpg

Η Μαρί Σαντάλ φόρεσε ένα μίντι blue navy φόρεμα με διαφάνεια και μεταλλιζέ πέδιλα και χρυσή τσάντα φάκελο ενώ η Μαρία Ολυμπία ένα silver φόρεμα και μεταλλική box τσάντα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved