Αποκλειστικό - Γάμος Θεοδώρας-Μάθιου Κουμάρ: Οι πρώτοι λαμπεροί καλεσμένοι και η άφιξη του γαμπρού!
VIP Life

Αποκλειστικό - Γάμος Θεοδώρας-Μάθιου Κουμάρ: Οι πρώτοι λαμπεροί καλεσμένοι και η άφιξη του γαμπρού!

Ως ο γάμος της χρονιάς έχει χαρακτηριστεί αυτός της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με τον σύντροφό της Μάθιου Κουμάρ που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στη Μητρόπολη Αθηνών. 

Βασιλείς, πρίγκιπες και μερικοί από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης και όχι μόνο, έδωσαν το παρών στην όμορφη αυτή στιγμή του ζευγαριού που χρειάστηκε για διάφορους λόγους κατά το παρελθόν να αναβάλλουν τον γάμο τους. Ένας από τους λόγους αυτούς ήταν η πανδημία του κορωνοϊού που χάλασε τα αρχικά σχέδια του ζευγαριού ενώ πιο πρόσφατα ο θάνατος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που βύθισε στο απόλυτο πένθος την οικογένειά του, ανάγκασε τους δύο μελλόνυμφους να δώσουν ξανά παράταση στο να ζήσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους.

gamos-theodoras-(11).jpeg

Σήμερα (28/9) όμως, είχε έρθει η στιγμή για να τη ζήσουν και να τη μοιραστούν με πολύ δικούς τους ανθρώπους αλλά και καλούς φίλους και συγγενείς.

Στην Ελλάδα έχουν καταφτάσει τα τελευταία 24ωρα πολλοί γαλαζοαίματοι των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, ανάμεσά τους φυσικά η θεία της νύφης και βασιλομήτωρ της Ισπανίας, η Σοφία, αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Φυσικά από τους πρώτους που κατέφθασαν στην εκκλησία ήταν οι συγγενείς της Θεοδώρας, με τη βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας να λάμπει μέσα στο υπέροχο κατακόκκινο φόρεμά της, έχοντας δίπλα της τα εγγόνια της.

Νωρίς στην εκκλησία κατέφθασε και ο γαμπρός, Μάθιου Κουμάρ ο οποίος περίμενε υπομονετικά τη νύφη, δείχνοντας πραγματικά χαρούμενος.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στη συνέχεια άρχισαν να καταφθάνουν και άλλοι λαμπεροί καλεσμένοι. Ξεχωρίσαμε τη λαμπερή εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ, συζύγου του Παύλου που είχε δίπλα της τους τέσσερις γιους της, Κωνσταντίνο Αλέξιο, Αχιλλέα Ανδρέα, Αριστείδη Σταύρο και Οδυσσέα Κίμωνα οι οποίοι και τη συνόδευαν. Έφτασαν σχεδόν συγχρόνως με τον Φίλιππο και τη σύζυγό του Νίνα Φλορ που είχε στο πλευρό της και τον πατέρα της, τον εκατομμυριούχο Τόμας Φλορ.

Δείτε σε βίντεο την άφιξη της μητέρας της νύφης, Άννας Μαρίας μαζί με τον γιο της, Νικόλαο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved