Exclusive - Γάμος Θεοδώρας-Κουμάρ: Οι πρώτες φωτό των νεονύμφων μετά τον γάμο & το τρυφερό φιλί!
NDP Photo Agency
VIP Life

Exclusive - Γάμος Θεοδώρας-Κουμάρ: Οι πρώτες φωτό των νεονύμφων μετά τον γάμο & το τρυφερό φιλί!

Τρισευτυχισμένοι μετά τον γάμο τους εμφανίστηκαν κατά την έξοδό τους από τη Μητρόπολη Αθηνών όπου σήμερα (28/9) παντρεύτηκαν η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ

Το ζευγάρι, μετά το μυστήριο που τέλεσε ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, βγήκε στην έξοδο της Μητρόπολης και αφού χαιρέτησε το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί που φυσικά απαθανατίστηκε από όλους τους φωτογράφους και τους κάμερα μαν που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι.

Γάμος Θεοδώρας-Μάθιου Κουμάρ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Ολυμπίας που ήταν παράνυμφος!

25946e1a-edd0-44ba-8d05-7aa429fd60d7.jpg

Η Θεοδώρα κατά την άφιξή της στην εκκλησία μαζί με τον αδελφό της, Παύλο

Να θυμίσουμε ότι ο γάμος του ζευγαριού είχε αναβληθεί τουλάχιστον δύο φορές αρχικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και πιο πρόσφατα λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πατέρα της Θεοδώρας.

Εντέλει, το ζευγάρι κατάφερε να ζήσει την ομορφότερη στιγμή της κοινής του ζωής όπως την ονειρευόταν παρουσία συγγενών και φίλων στην Ελλάδα που ήταν και υπόσχεση που είχε δώσει η Θεοδώρα στον πατέρα της, λίγο πριν εκείνος φύγει από τη ζωή.

theodora-kumar.jpg

Η Θεοδώρα έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της που σχεδίασε ειδικά για εκείνη η Σίλια Κριθαριώτη, η οποία βέβαια ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού.
Δείτε τη στιγμή που το ζευγάρι ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί έξω από την εκκλησία μετά το γάμο του:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved