Κέιτ Μίντλετον: Έκανε την πιο σφιχτή αγκαλιά σε 16χρονη που πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Έκανε την πιο σφιχτή αγκαλιά σε 16χρονη που πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου

Τις δημόσιες εμφανίσεις της έχει ξεκινήσει και πάλι η Κέιτ Μίντλετον μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών της λόγω του καρκίνου. 

Η ίδια στέκεται ξανά δυνατή στο ύψος των περιστάσεων και μάλιστα θέλησε να στείλει μήνυμα δύναμης μέσα από τη νέα φωτογραφία που μοιράστηκε στο διαδίκτυο αγκαλιά με μια 16χρονη που πάσχει από σπάνιο επιθετικό καρκίνο.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας πόζαρε αγκαλιά με την 16χρονη Λιζ Χάττον - κίνηση που προκάλεσε «βροχή» από σχόλια στα social media.

Kate Middleton: Η «κατάρα του εφεδρικού» - Πώς προστατεύει τη Charlotte και τον Louis;

«Μια ταλαντούχα νεαρή φωτογράφος της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας ενέπνευσε και τους δύο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας», ανέφερε η Κέιτ Μίντλετον στην ανάρτησή της με τον Ουίλιαμ.

https://www.instagram.com/p/DAoPPEMNX6F/

Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ιδίως για εκείνους που είναι πιο κοντά σου. Με ταπεινότητα σε φέρνει επίσης πρόσωπο με πρόσωπο με τις αδυναμίες σου με τρόπο που δεν είχες φανταστεί πριν και με αυτό (φέρνει) μια νέα οπτική στα πάντα», είχε πει, μεταξύ άλλων, η πριγκίπισσα της Ουαλίας όταν ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία.

Ο βιογράφος της Μίντλετον αποκαλύπτει: «Η Κέιτ φοβήθηκε μη γίνει δεύτερη Νταϊάνα»

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη της φωτογραφία από τότε που ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved