Instagram / princeandprincessofwales & theshando
VIP Life

Ευχάριστα νέα για την Middleton-Το δυναμικό come back & η χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Westminster

Η Kate Middleton επιστρέφει σταδιακά στην καθημερινότητά της, με τις επίσημες υποχρεώσεις να πληθαίνουν.

Πρόσφατα συναντήθηκε με τους συνεργάτες της στο Κάστρο του Windsor για να συζητήσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της, δείχνοντας πως τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν ξανά σε ρυθμό.

Κέιτ Μίντλετον: Έκανε την πιο σφιχτή αγκαλιά σε 16χρονη που πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου

Μία από τις σημαντικές εκδηλώσεις της είναι η ετήσια συναυλία χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, η οποία θα φιλοξενηθεί στο Αβαείο του Westminster για τέταρτη συνεχή χρονιά. Η εκδήλωση, η οποία θα μεταδοθεί από το ITV στις 24 Δεκεμβρίου, στοχεύει στην υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων και αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των royal fans.

Αυτή η συναυλία είναι ιδιαίτερα σημαντική φέτος, καθώς σηματοδοτεί την επιστροφή της Kate Middleton στις δημόσιες εμφανίσεις μετά από μια δύσκολη χρονιά υγείας, που περιελάμβανε προληπτική χημειοθεραπεία και ένα σημαντικό χειρουργείο τον Ιανουάριο. Η πριγκίπισσα διαχειρίζεται τις υποχρεώσεις της με σύνεση, βάζοντας πάντα ως προτεραιότητα την υγεία της. Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει ήδη τη συναυλία, ενώ άλλες εκδηλώσεις, όπως η Ημέρα Μνήμης, παραμένουν υπό σκέψη.

Με την επιστροφή της, η Kate Middleton αναμένεται να συνεχίσει τη στήριξή της σε κοινωνικά θέματα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την παιδική ηλικία, ένα θέμα που βρίσκεται πάντα στην καρδιά της δράσης της.

Διαβάστε επίσης:

Ο βιογράφος της Μίντλετον αποκαλύπτει: «Η Κέιτ φοβήθηκε μη γίνει δεύτερη Νταϊάνα»

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη της φωτογραφία από τότε που ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία

Kate Middleton: Η «κατάρα του εφεδρικού» - Πώς προστατεύει τη Charlotte και τον Louis;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved