Αγνώριστη η πριγκίπισσα Αμαλία της Ολλανδίας μετά την τεράστια απώλεια κιλών
Getty Images
VIP Life

Αγνώριστη η πριγκίπισσα Αμαλία της Ολλανδίας μετά την τεράστια απώλεια κιλών

Στην έναρξη των εργασιών του ολλανδικού κοινοβουλίου παραβρέθηκε σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της χώρας, με την πριγκίπισσα Αμαλία - και μελλοντική διάδοχο του θρόνου - να κλέβει τις εντυπώσεις.

Κάθε χρόνο η «Ημέρα του Πρίγκιπα», γνωστή και ως Prinajeadag, πραγματοποιείται την τρίτη Τρίτη του Σεπτεμβρίου και σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών του Ολλανδικού Κοινοβουλίου.

Στην εκδήλωση παρευρίσκεται η βασιλική οικογένεια, με τον βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ και την βασίλισσα Μαξίμα να συνοδεύονται φέτος από τις δύο μεγαλύτερες κόρες τους, πριγκίπισσα Αμαλία και πριγκίπισσα Αλεξία.

Το παλάτι του Μπάκινγχαμ ανακοίνωσε τα ευχάριστα! Νέα εγκυμοσύνη για μέλος της βασιλικής οικογένειας

Day 2 - Spanish Royals Visit Netherlands


Φυσικά όλοι στάθηκαν στην πριγκίπισσα Αμαλία, η οποία συγκριτικά με την τελευταία της εμφάνιση, φαίνεται πως έχει χάσει αρκετά κιλά. Μάλιστα, ήταν πολλοί οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έσπευσαν να σχολιάσουν την αδυνατισμένη φιγούρα της και να της πουν πως της πάει πολύ το νέο λουκ. Πάντως, να σημειωθεί πως δεν ήταν και μια εύκολη περίοδος για την πριγκίπισσα Αμαλία, καθώς αποκαλύφθηκε ότι αναγκάστηκε να ζήσει στην Ισπανία για τουλάχιστον ένα χρόνο μετά από σοβαρές απειλές ασφαλείας εναντίον της.

Dutch Royals Attends The Prinsjesdag In The Hague

H αδυνατισμένη Αμαλία

Getty Images

Τον Οκτώβριο του 2022 οι απειλές απαγωγής ώθησαν τις αρχές να εντείνουν τις ρυθμίσεις ασφαλείας γύρω από την πριγκίπισσα του θρόνου, με την βασίλισσα Μαξίμα να μιλά δημοσίως για τις προκλήσεις που αντιμετώπιζε η κόρη της.

Πηγή Λοιπόν

Πριγκίπισσα Αικατερίνη της Σερβίας: «Η Ελλάδα είναι τέλεια, ο γάμος ήταν το κάτι άλλο»

Η Πριγκίπισσα Θεοδώρα και η Βασίλισσα Άννα Μαρία εντυπωσίασαν με δημιουργίες Celia Kritharioti

Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Η απόλυτη χλιδή στο pre-wedding party στο Βυζαντινό μουσείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved