NDPPHOTO 

VIP Life

Αθηνά Ωνάση: Η «χρυσή» κληρονόμος και οι επενδύσεις που «εκτόξευσαν» στα ύψη την περιουσία της!

Η Αθηνά Ωνάση, η τελευταία απόγονος της θρυλικής δυναστείας Ωνάση, είναι γνωστή ως η «χρυσή» κληρονόμος, έχοντας κληρονομήσει την αμύθητη περιουσία του παππού της, Αριστοτέλη Ωνάση, και της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση.

Από τα πολυτελή ακίνητα μέχρι τις καταθέσεις εκατομμυρίων δολαρίων, η κληρονομιά της Αθηνάς Ωνάση ήταν εντυπωσιακή από την αρχή.

Αθηνά Ωνάση: Η ζωή σε ξύλινη βίλα στην Ολλανδία, η φημολογούμενη εγκυμοσύνη & η ανανεωμένη εμφάνιση

NDPPHOTO

Η Αθηνά Ωνάση ανέλαβε τη διαχείριση της περιουσίας της όταν ενηλικιώθηκε, στα 18 της χρόνια, μετά από μακρά διαχείριση από τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ. Με τα χρόνια, αποφάσισε να πουλήσει μεγάλο μέρος των περιουσιακών της στοιχείων. Μεταξύ αυτών ήταν το θρυλικό νησί Σκορπιός, το οποίο πωλήθηκε για περίπου 117 εκατομμύρια ευρώ στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Επίσης, πούλησε την έπαυλη Villa Vari στην Ελβετία, το διαμέρισμα του παππού της στο Παρίσι, καθώς και άλλα ακίνητα που συνδέονταν με την οικογένειά της.

NDPPHOTO

Εκτός από τα ακίνητα, η Αθηνά Ωνάση προχώρησε και στην πώληση πολλών από τα πολυτελή κοσμήματα της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση, μέσω του οίκου Christie’s. Πολλά από αυτά τα πολύτιμα κομμάτια βγήκαν σε δημοπρασία, φέρνοντας εκατομμύρια δολάρια.

Στα 39 της χρόνια, η Αθηνά Ωνάση έχει στραφεί σε διαφορετικές επενδύσεις. Η μεγάλη της αγάπη για την ιππασία την οδήγησε να επενδύσει σε άλογα και στον κόσμο του αθλητισμού, ενώ πρόσφατα απέκτησε μετοχές στον γαλλικό όμιλο σούπερ μάρκετ Casino.

NDPPHOTO

Παρά τις πωλήσεις και τις επενδύσεις, η περιουσία της Αθηνάς Ωνάση έχει μειωθεί με τα χρόνια. Σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές, η συνολική της περιουσία εκτιμάται σήμερα στα 800 εκατομμύρια δολάρια. Από αυτά, 300 εκατομμύρια προέρχονται από ακίνητα, 200 εκατομμύρια από μετοχές και ομόλογα, ενώ τα υπόλοιπα κεφάλαια συνδέονται με τις επενδύσεις της στα άλογα ιππασίας.

Παρά τις αλλαγές, η Αθηνά Ωνάση παραμένει μια από τις πλουσιότερες κληρονόμους στον κόσμο, ενώ το όνομά της συνεχίζει να είναι συνώνυμο της πολυτέλειας και της κληρονομιάς μιας από τις πιο διάσημες οικογένειες στην ιστορία.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved