Πρίγκιπας William: Το τζιν με τόνικ που φτιάχνει στην Kate μόλις τα παιδιά τους πέσουν για... ύπνο!
VIP Life

Πρίγκιπας William: Το τζιν με τόνικ που φτιάχνει στην Kate μόλις τα παιδιά τους πέσουν για... ύπνο!

Παρά τον βασιλικό τους τίτλο, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ζουν μια καθημερινότητα που μοιάζει πολύ με αυτήν άλλων γονιών.

Το ζευγάρι, που μεγαλώνει τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, ακολουθεί μια απλή αλλά ρομαντική βραδινή ρουτίνα για να χαλαρώνει μετά το τέλος της ημέρας.

Γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανησυχεί για τα διαμάντια της μητέρας του, Νταϊάνα που δόθηκαν στη Μέγκαν;

Όπως αποκαλύπτει μια βασιλική πηγή στην Daily Record, ο William φροντίζει να ετοιμάζει στην Kate ένα ποτό πριν πέσουν για ύπνο: «Ο William φέρνει στην Kate ένα τζιν με τόνικ... Φροντίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά με διαφορετικούς τρόπους». Αυτή η μικρή κίνηση δείχνει την αγάπη και την αφοσίωση που έχει το ζευγάρι, ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα.

kate-middleton.jpg

Η αφοσίωση του πρίγκιπα William φάνηκε ακόμα περισσότερο κατά τους δύσκολους μήνες που η Kate έπρεπε να ακολουθήσει χημειοθεραπείες. Σύμφωνα με πηγή του OK!, ο William ανέλαβε πολλές ευθύνες και ήταν συνεχώς δίπλα της: «Έχει επωμιστεί πολλές από τις ευθύνες και, επιπλέον, φαίνεται να το διασκεδάζει. Η Kate έχει δει την αλλαγή και είναι πραγματικά συγκινημένη από όλα όσα κάνει».

Η σχέση τους έχει γίνει πιο δυνατή από ποτέ, με την Kate να εκφράζει δημόσια την ευγνωμοσύνη της. Σε πρόσφατο βίντεο, η πριγκίπισσα ευχαρίστησε όλους όσοι την υποστήριξαν κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, με τον William να είναι πάντα στο πλευρό της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved