Πρίγκιπας Τζορτζ: Αποκάλυψε το επάγγελμα-έκπληξη που θέλει να ακολουθήσει πριν γίνει βασιλιάς!
Prince George ahead of the coronation ceremony of King Charles III and Queen Camilla at Westminster Abbey, central London. Picture date: Saturday May 6, 2023. (Photo by Jacob King/PA Images via Getty Images)
VIP Life

Πρίγκιπας Τζορτζ: Αποκάλυψε το επάγγελμα-έκπληξη που θέλει να ακολουθήσει πριν γίνει βασιλιάς!

Μια αποκάλυψη έκανε ο πρίγκιπας Τζορτζ κατά την επίσκεψή του στο Wiveton Hall Cafe στο Νόρφολκ, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους άφωνους.

Ο 11χρονος πρίγκιπας, που βρέθηκε εκεί με τη μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, ενθουσιάστηκε όταν ο ιδιοκτήτης του καφέ, Desmond MacCarthy, του έδειξε τον ξυλόφουρνο πίτσας.

Γιατί φέτος δεν είδαμε φωτογραφίες του πρίγκιπα George από την επιστροφή στο σχολείο;

kate-william2.jpg

Ο νεαρός πρίγκιπας, γεμάτος ενθουσιασμό, δήλωσε: «Αυτό θέλω να κάνω όταν μεγαλώσω!», προκαλώντας χαμόγελα και έκπληξη στον MacCarthy, ο οποίος περιέγραψε τον Τζορτζ ως «ένα γλυκό αγόρι». Παρά τον ενθουσιασμό, το καφέ πρόκειται να κλείσει τον Νοέμβριο μετά από 17 χρόνια λειτουργίας. «Είναι λυπηρό όταν αλλάζουν τα πράγματα, αλλά πιστεύω ότι κάτι άλλο θα συμβεί με τον καιρό», δήλωσε ο MacCarthy στη Daily Mail.

Εν τω μεταξύ, αναφορές δείχνουν ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ μπορεί να σπάσει την παράδοση της βασιλικής οικογένειας, αποφεύγοντας τη στρατιωτική θητεία, και να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, δίνοντάς του την ελευθερία να επιλέξει το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη της φωτογραφία από τότε που ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία

H «αθόρυβη» επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντά της μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της

Κέιτ Μίντλετον: Έκανε την πιο σφιχτή αγκαλιά σε 16χρονη που πάσχει από επιθετική μορφή καρκίνου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved