3601032
VIP Life

Η 19χρονη κούκλα εγγονή της βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας, Ιρένε, είναι ερωτευμένη με γαλαζοαίματο

Ποια είναι η 19χρονη εγγονή της βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας, Ιρένε Ουρντανγκαρίν, η οποία στον γάμο της θείας της, Θεοδώρας, έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η φιλανθρωπική δράση της, η νεανική ορμή και ο έρωτας με τον επίσης γαλαζοαίματο Χουάν Ουρκίχο...

Η ωραιότερη καλεσμένη στον γάμο της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ ήταν για πολλούς η εγγονή της βασίλισσας Σοφίας της Ισπανίας, Ιρένε Ουρντανγκαρίν. Η 19χρονη καλλονή, που τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας, έχει έντονη φιλανθρωπική δράση, αλλά έχει επιλέξει να κρατά ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ. Η μικρότερη κόρη της Ινφάντα Κριστίνα και του Ινιάκι Ουρντανγκαρίν μονοπώλησε το ενδιαφέρον, αφού έλαμπε μέσα στο εμπριμέ μάξι φόρεμά της, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα, αναδεικνύοντας έτσι τη φυσική ομορφιά της.

Η Ιρένε είναι ερωτευμένη με τον επίσης γαλαζοαίματο Χουάν Ουρκίχο. Η γνωριμία τους μετράει αρκετά χρόνια, αλλά μόλις τα περασμένα Χριστούγεννα οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά. Για την ακρίβεια, γνωρίζονται από παιδιά, αφού είναι άμεσοι απόγονοι του βασιλιά Αλφόνσο XII και οι οικογένειές τους διατηρούν στενή φιλία.

Συναντήθηκαν ωστόσο έπειτα από χρόνια στο pre-wedding party της Βικτόρια Λόπεθ Κεσάδα. Το... ραντεβού τους κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα και έκτοτε είναι αχώριστοι. Η Ιρένε πρόκειται να ξεκινήσει τις πανεπιστημιακές σπουδές της στη Βρετανία, αφού πέρασε αρκετό χρόνο ως εθελόντρια στην Καμπότζη, αλλά αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στη σχέση της με τον 25χρονο Χουάν, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της γεωπονίας.

Οι δυο τους σκοπεύουν να εκμηδενίσουν την απόσταση και να μην την αφήσουν να μπει εμπόδιο στη σχέση τους. Τα ισπανικά μέσα και οι παπαράτσι τούς παρακολουθούν στενά, αφού κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες της εγγονής του βασιλιά Χουάν Κάρλος και της Σοφίας, και του Χοϋάν, αδελφού της Τερέζα Ουρκίχο, συζύγου του δημάρχου της Μαδρίτης Χοσέ Λουίς Μαρτίνεθ Αλμέιδα. Παρ' όλα αυτά το ζευγάρι καταφέρνει όσο γίνεται να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: Real

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved