NDP Photo Agency
VIP Life

Τατιάνα Μπλάτνικ: Αποκαλύπτει τον λόγο που, παρά τον χωρισμό από τον Νικόλαο, θα ζήσει στην Ελλάδα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ πριν από αρκετούς μήνες πήρε την απόφαση μαζί με τον Νικόλαο, να δώσουν τέλος στον γάμο τους. 

H ίδια μιλάει για την απόφασή της να παραμείνει στην Ελλάδα, παρά τις μεγάλες αλλαγές στην προσωπική της ζωή και δεν κρύβει την μεγάλη αγάπη που έχει για τη χώρα μας...

Έχετε αποφασίσει να παραμείνετε στην Ελλάδα για τη νέα αυτή φάση της ζωής σας. Ποιοι είναι οι λόγοι που πήρατε αυτή την απόφαση;

«Δεν ετέθη ποτέ θέμα για το αν θα μείνω στην Ελλάδα - αισθάνομαι πραγματικά σαν στο σπίτι μου εδώ. Αυτή η χώρα με καλωσόρισε από την πρώτη στιγμή που έφτασα, και γι’ αυτό είμαι απίστευτα ευγνώμων. Έχω ζήσει στην Ελλάδα περισσότερο από οπουδήποτε αλλού, ενώ ήμουν διαρκώς εν κινήσει όλη μου τη ζωή. Οι άνθρωποι, ο πολιτισμός και η αίσθηση της κοινότητας με έχουν κάνει να νιώθω εδώ σαν στο σπίτι μου, με κάθε τρόπο. Είμαι επίσης ευτυχής που η δική μου οικογένεια έχει πλέον αρχίσει να αισθάνεται την Ελλάδα σαν το σπίτι της. Η μητέρα μου περνάει πολύ χρόνο εδώ και ο αδελφός μου, ο Μπόρις, έχει επενδύσει επιχειρηματικά στη χώρα. Έχω δεσμευτεί να συνεχίσω να χτίζω τη ζωή μου εδώ, να προωθώ τη χώρα για επενδύσεις τόσο στον τομέα της υγείας όσο και της ευεξίας, αλλά και ως τον απόλυτο προορισμό ευεξίας και να εργάζομαι σε πρωτοβουλίες και έργα προς όφελος της κοινωνίας που με έχει αγκαλιάσει τόσο θερμά».

Πώς χειρίζεστε τον συχνά παρεμβατικό χαρακτήρα της δημοσιότητας;

«Αν και θεωρώ τον εαυτό μου άτομο που αποζητεί την ιδιωτικότητα, είμαι ταυτόχρονα εγγενώς προσιτή. Δεν αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον για τη ζωή μου ως παραβίαση, αλλά ως τιμή. Γι’ αυτό και προσπαθώ πάντα να ανταποκρίνομαι με καλοσύνη. Φυσικά, όταν ιδιωτικά θέματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ή όταν διαδίδονται φήμες, μπορεί να είναι πρόκληση η διαχείρισή τους, αλλά είναι μέρος της ζωής που έχω επιλέξει. Ως άνθρωπος αισθάνομαι ευλογημένη που έχω την ευκαιρία να επικοινωνώ με τους συνανθρώπους μου και προσπαθώ να εστιάζω στις θετικές πτυχές αυτών των αλληλεπιδράσεων».

Τι σας αρέσει περισσότερο στην Ελλάδα και ποια μέρη σάς αρέσει να επισκέπτεστε;

«Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στην Ελλάδα δεν είναι μόνο τα μέρη αλλά η ουσία της ζωής εδώ: οι άνθρωποι, η φύση, το φαγητό. Έμαθα να διαβάζω ελληνικά βλέποντας τα μενού όταν ταξίδευα στη χώρα και η γλώσσα του φαγητού είναι ο τρόπος με τον οποίο μαθαίνω να “μιλάω” και να καταλαβαίνω έναν πολιτισμό - έτσι ερωτεύτηκα επίσης την Ελλάδα. Ας πούμε, η ελληνική κουζίνα δεν έχει να κάνει μόνο με το φαγητό, αλλά με τη συγκέντρωση και τη σύνδεση, το μοίρασμα στιγμών με φίλους και την οικογένεια. Η δε απλότητα και η φρεσκάδα του φαγητού αντανακλούν την ομορφιά του ελληνικού πολιτισμού. Βρίσκω απέραντη γαλήνη στα φυσικά τοπία της Ελλάδας - είτε πρόκειται για τη θάλασσα είτε για τα βουνά (μόλις ανέβηκα στον Όλυμπο) είτε για τους ελαιώνες. Η φύση εδώ έχει έναν τρόπο να με ηρεμεί και να με γειώνει. Αλλά, πάνω απ’ όλα, είναι οι άνθρωποι που πραγματικά κάνουν την Ελλάδα ξεχωριστή για εμένα. Υπάρχει μια ζεστασιά και γενναιοδωρία στο ελληνικό πνεύμα που δημιουργεί την αίσθηση του ανήκειν όπου και αν βρίσκεσαι. Έτσι, για εμένα, δεν έχει να κάνει με τα συγκεκριμένα μέρη που επισκέπτομαι, αλλά με την παρέα που συναναστρέφομαι και τις εμπειρίες που μοιραζόμαστε. Αυτό είναι που κάνει τη ζωή στην Ελλάδα τόσο ουσιαστική».

Πηγή: BHMAgazino

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved