Βασίλισσα Ελισάβετ: Λάτρευε την ταχύτητα & τα γρήγορα... αμάξια- Οι νέες αποκαλύψεις για τη ζωή της!
VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Λάτρευε την ταχύτητα & τα γρήγορα... αμάξια- Οι νέες αποκαλύψεις για τη ζωή της!

Η Samantha Cohen, που εργάστηκε ως βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ για 18 χρόνια, μίλησε στους Sunday Times και αποκάλυψε μερικές από τις πιο άγνωστες πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα της βασίλισσας.

Η Cohen, που ξεκίνησε στο γραφείο Τύπου του παλατιού πριν από 25 χρόνια, αργότερα προήχθη σε γραμματέα Επικοινωνίας της βασίλισσας και τελικά έγινε μία από τις πιο έμπιστες βοηθούς της.

Αναπάντεχη αποκάλυψη για τη βασίλισσα Ελισάβετ: «Έπασχε από καρκίνο των οστών» - Γιατί τώρα;

vasilissa-elisavet-(2).jpg

«Ήταν απίστευτη εργοδότρια», δηλώνει η Cohen, προσθέτοντας ότι η σχέση τους βασιζόταν σε «πολύ σεβασμό». Η ίδια τόνισε πως η βασίλισσα δεν είχε ευνοούμενους, αλλά αντιμετώπιζε όλους τους συνεργάτες της με την ίδια αφοσίωση και επαγγελματισμό.

Μιλώντας για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Balmoral, η Cohen αποκαλύπτει ότι η βασίλισσα λάτρευε την ιδιωτικότητα και τη φιλοξενία. «Μέναμε εκεί όπου έμενε η βασίλισσα Ελισάβετ» είπε η Cohen, προσθέτοντας ότι τα παιδιά της είχαν πολλές φορές την ευκαιρία να πέσουν πάνω στη βασίλισσα, η οποία «λάτρευε τις οικογένειες που περνούσαν καλά».

Ένα από τα πιο απρόσμενα χαρακτηριστικά της Ελισάβετ ήταν η αγάπη της για την ταχύτητα. «Οδηγούσε γρήγορα τα αυτοκίνητά της γύρω από το Balmoral και οι επιβάτες της άσπριζαν», ανέφερε η Cohen, επισημαίνοντας την τολμηρή της φύση.

Παρά τη φήμη της ως μία από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο, η βασίλισσα «δεν είχε κανέναν εγωισμό» και ήταν το «αντίθετο της διασημότητας», σύμφωνα με την Cohen. Η βασίλισσα, όπως τόνισε, έπαιρνε τον ρόλο της πολύ σοβαρά και εκτελούσε τα καθήκοντά της με απόλυτη αφοσίωση.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με το νέο άγαλμα της βασίλισσας Ελισάβετ: «Μοιάζει περισσότερο στην κυρία Doubtfire»

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στο σφυρί το φόρεμα της παρανύμφου από τον γάμο της- Το ποσό που πωλήθηκε

Η πιο ξένοιαστη στιγμή στη ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ-Τα παιχνίδια με τους ναύτες & το viral video

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved