VIP Life

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ αναγκάστηκε να επιστρέψει κουδουνίστρα αξίας £36.000 λόγω βασιλικών κανόνων!

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, που είναι τρίτη στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, έλαβε ως νεογέννητο ένα δώρο εξαιρετικής πολυτέλειας, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει.

Η κουδουνίστρα αξίας £36.000, φτιαγμένη από λευκό χρυσό 18 καρατίων και στολισμένη με ζαφείρια, ρουμπίνια και διαμάντια, προσφέρθηκε από την εταιρεία Natural Sapphire Company ως φόρο τιμής για τη γέννηση της μικρής πριγκίπισσας.

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Το παρατσούκλι «warrior princess», ο δυναμικός χαρακτήρας & η ζωή στο σχολείο

Η εταιρεία, μέσω του ιστότοπού της, εξήγησε την απόφασή της: «Θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κέιτ και τον Γουίλιαμ για τη δημοσιότητα που έδωσαν στην εταιρεία μας, δημιουργώντας μια ειδικά σχεδιασμένη βρεφική κουδουνίστρα για την πριγκίπισσα Σάρλοτ». Η σύνδεση προέρχεται από το δαχτυλίδι ζαφειριού της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που φορούσε η Κέιτ Μίντλετον όταν αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Instagram / princeandprincessofwales

Παρά τη χειρονομία, το Παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε το δώρο, καθώς τα βασιλικά πρωτόκολλα απαγορεύουν τη λήψη δώρων από επιχειρήσεις. Έτσι, η Σάρλοτ δεν κράτησε ποτέ την πολυτελή κουδουνίστρα. Ωστόσο, δεν έμεινε χωρίς αναμνηστικά από την παιδική της ηλικία. Ο παππούς της, ο βασιλιάς Κάρολος, της προσέφερε ένα ξύλινο δώρο πολύ πιο απλό, αλλά με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, αξίας μόλις 25 λιρών.

Αν και η Σάρλοτ δεν απέκτησε το υπερπολυτελές δώρο, η συναισθηματική αξία του απλού δώρου από τον παππού της ξεπερνά την πολυτέλεια.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον - Σαρλότ: Το ιδιαίτερο δέσιμο μαμάς - κόρης! Αυτό είναι το πάθος που έχουν και οι δύο

Πριγκίπισσα Σαρλότ: Πώς θα μοιάζει στα 22 της χρόνια – Το υπέροχο πορτρέτο με τη βοήθεια του AI

Ο αυστηρός και απαράβατος κανόνας που τηρούν τα παιδιά του William και της Kate Middleton

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved