Letizia της Ισπανίας: Από τη δημοσιογραφία στον βασιλικό θρόνο – Τα σκάνδαλα που τη στιγμάτισαν
VIP Life

Letizia της Ισπανίας: Από τη δημοσιογραφία στον βασιλικό θρόνο – Τα σκάνδαλα που τη στιγμάτισαν

Η Βασίλισσα Letizia της Ισπανίας δεν ήταν πάντα η αγαπημένη των μίντια, και η είσοδός της στον βασιλικό κόσμο συνοδεύτηκε από αρκετά σκάνδαλα.

Με καταγωγή από οικογένεια μεσαίας τάξης και καριέρα ως δημοσιογράφος, η Letizia ξεχώρισε από τις υπόλοιπες βασιλικές συζύγους. Ωστόσο, η αποκάλυψη ότι είχε έναν προηγούμενο γάμο προκάλεσε αναταραχή. Η Letizia είχε παντρευτεί πολιτικά τον καθηγητή λογοτεχνίας Alonso Guerrero Pérez το 1998, αλλά ο γάμος τους κράτησε μόνο έναν χρόνο, κάτι που θεωρήθηκε ασυμβίβαστο με τη μελλοντική της θέση ως βασίλισσα της Καθολικής Ισπανίας.

Βασίλισσα Λετίθια: H δημοσιογράφος που τρύπωσε στο παλάτι της Ισπανίας & έφερε σκάνδαλα & ίντριγκες

Η Letizia, όμως, δεν σταμάτησε να προκαλεί συζητήσεις. Το 2003, σε μια συνέντευξη Τύπου, διέκοψε τον Φίλιππο για να διορθώσει τα λόγια του, κάτι που θεωρήθηκε σημάδι της δυναμικής και ελεγκτικής της προσωπικότητας.

Photo-by-Queen-Letizia-of-Spain-on-March-29-2022..jpg

Instagram / queenletizia

Τραγικό γεγονός στην πορεία της ήταν η αυτοκτονία της αδελφής της, Erica, το 2007, που συγκλόνισε την Ισπανία και έφερε στο προσκήνιο τα οικογενειακά της προβλήματα.

Παράλληλα, οι σχέσεις της Letizia με τη βασιλομήτορα Sofia και τον πεθερό της, Juan Carlos, ήταν τεταμένες, με το περιστατικό του 2018 να προκαλεί σάλο όταν η Letizia απέτρεψε τη Sofia από το να φωτογραφηθεί με τα εγγόνια της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved