VIP Life

Αυστραλός ισχυρίζεται ότι είναι ο νόθος γιος του Καρόλου & της Καμίλα-«Θέλω τη θέση μου ως διάδοχος»

Σκάνδαλο έχει προκαλέσει ένας 58χρονος Αυστραλός, ο Σάιμον Τσαρλς Ντόραντ Ντέι, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι ο νόθος γιος του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα!

Ο Ντόραντ Ντέι ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε από τον κρυφό έρωτα του βασιλικού ζεύγους και ζητά επίμονα ένα τεστ DNA για να αποδείξει τη βασιλική του καταγωγή.

Βασιλιάς Κάρολος: Ακύρωσε δημόσια εμφάνισή του- Η μάχη με τον καρκίνο & η ανησυχία για την υγεία του

«Θέλω να πάρω τη θέση μου ως διάδοχος του θρόνου», δήλωσε σοκαριστικά, απαιτώντας να γίνει ο νέος Πρίγκιπας της Ουαλίας, παίρνοντας τη θέση του Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, δόθηκε για υιοθεσία το 1966, όταν η Καμίλα ήταν 18 και ο Κάρολος 17 ετών.

Παρά τις εξωφρενικές δηλώσεις του, ο Ντόραντ Ντέι έχει κερδίσει υποστηρικτές, συγκεντρώνοντας 29.000 ακόλουθους στο Facebook. Ωστόσο, το βασιλικό ζεύγος φαίνεται πως έχει λάβει σοβαρά υπόψη την απειλή, με τις βασιλικές υπηρεσίες ασφαλείας να τον τοποθετούν σε λίστα παρακολούθησης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του βασιλιά και της βασίλισσας στην Αυστραλία.

«Είμαι απογοητευμένος που αρνούνται να αναγνωρίσουν τη θέση μου στη βασιλική οικογένεια», δήλωσε, απειλώντας ότι θα αντιμετωπίσει προσωπικά το βασιλικό ζεύγος στο Σίδνεϊ.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved