Γλυκές Αλχημείες σε τέλεια φόρμα
Δε χρειάζεται να ασχολείσαι συστηματικά με τη ζαχαροπλαστική για να φτιάξεις κέικ που γλυκαίνουν κάθε στιγμή της ημέρας και ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους.
Αυτό το Σάββατο στις «Γλυκές αλχημείες» μαθαίνουμε πώς να απογειώσουμε με λίγα υλικά και με όλη την όρεξη και φαντασία του Στέλιου Παρλιάρου ακόμα και το πιο ταπεινό κέικ. Φοράμε την ποδιά μας και ξεκινάμε με ένα λαχταριστό marble cake με επικάλυψη από σοκολατένιο γκανάς.
Ο chef με την ομάδα του μας προτείνει μια συνταγή για το πιο νόστιμο κέικ καρότου με αφράτη επικάλυψη από τυρί κρέμα και άχνη ζάχαρη.
Τέλος, ένα αρωματικό κέικ με γιαούρτι και εσπεριδοειδή θα κάνει να μοσχομυρίσει όχι μόνο η κουζίνα σας αλλά και ολόκληρο το σπίτι σας.