Το δράμα της Ελίφ συνεχίζεται - Μαρτυρία σοκ
Media

Το δράμα της Ελίφ συνεχίζεται - Μαρτυρία σοκ

Το δράμα της Ελίφ συνεχίζεται, καθώς η μικρή είναι έρμαιο του Νετζντέτ. Ωστόσο, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια ο Κενόν και η Μελέκ έχουν μια πληροφορία για το πού μπορεί να βρίσκεται η κόρη τους.

Η Μελέκ, τώρα που σιγουρεύτηκε πως η κόρη της ζει, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να την εντοπίσει. Έτσι, μαζί με τη Φεριντέ και την Τουλάι διανέ­μουν παντού τις αφίσες με την εξαφάνιση της Ελίφ.

Οι γυ­ναίκες θεωρούν πως ο Νετζντέτ έχει απαγάγει την Ελίφ, αλλά δεν έχουν στοιχεία για να το αποδείξουν. Οσο οι μέ­ρες περνούν, η Μελέκ μοιράζει παντού τις αφίσες με τη φωτογραφία της Ελίφ. Συναντάει, μάλιστα, έναν δημοσι­ογράφο, τον Γιλμάζ ο οποίος της λέει πως θα μπορούσε να κανονίσει να βγει στην τηλεόραση και να ανακοινώσει την εξαφάνιση της κόρης της καθώς κάτι τέτοιο ίσως τη βοηθήσει και η Μελέκ χαίρεται πολύ.

Παράλληλα, η Ελίφ και η Ιντζί πηγαίνουν να παραδώσουν κάποια φορέμα­τα που έφτιαξε η Ασουμάν, εκ μέρους της, σε μια πλού­σια οικογένεια, που έχει παιδικό πάρτι γενεθλίων. Η οι­κογένεια καλεί τα κορίτσια να μείνουν και να παίξουν με τα υπόλοιπα παιδιά, ενώ την ίδια ώρα η Μελέκ δίνει συ­νέντευξη στην τηλεόραση για την εξαφάνιση της Ελίφ.

. Η Ασουμάν βλέπει την ανακοίνωση και τη φωτογραφία της μικρής και σοκάρεται. Αργότερα, ρωτάει την Ελίφ για την οικογένεια της, αλλά η μικρή δεν θυμάται τίποτα. Όταν επιστρέφει ο Κεμάλ στο σπίτι, η Ασουμάν του λέει πως η Μελέκ ήταν στις ειδήσεις και αναζητάει την Ελίφ και πως ο πατέραςτης μικρής είναι ένας πλούσιος επιχειρηματίας.

Ο Κεμάλ τότε επικοινωνεί με τον Νετζντέτ και του λέει πως η Μελέκ ήταν στην τηλεόραση, αλλά ο επιχειρη­ματίας του λέει να είναι προσεκτικός και να μην αφήσει την Ελίφ να βγει από το σπίτι. Μάλιστα, του υπόσχεται να του δώσει διπλά χρήματα από όσα του έχει ήδη δώσει.

Εν τω μεταξύ, ο Κενόν επισκέπτεται τη Μελέκ στο σπί­τι της και οι ελπίδες όλων έχουν αναπτερωθεί πιστεύο­ντας πως αν κάποιος είδε την εκπομπή και έχει δει κά­που την κόρη τους θα τους ενημερώσει.

Η συνέχεια στις ακόλουθες φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved