Γυναίκα χωρίς Όνομα: Το μυστικό-βόμβα που θα φέρει ανατροπές (photos)
Media

Γυναίκα χωρίς Όνομα: Το μυστικό-βόμβα που θα φέρει ανατροπές (photos)

Η σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον. Τίποτα δεν είναι πλέον ίδιο στη ζωή της Κάτιας και του Φώτη από τη στιγμή ηου έμαθαν ότι η Μαρίνα είναι η κόρη τους. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, οι δύο γονείς, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, αποφασίζουν να σωπάσουν και να μην της πουν την αλήθεια.

Λίγα μόνο λεπτά ήταν αρκετά για να αλλάξει η ζωή του Φώτη και της Κάτιας. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως όχι μόνο έμαθαν ότι η κόρη τους ζει αλλά ότι αυτή είναι η Μαρίνα.

Ειδικά για την Κάτια το σοκ ήταν τεράστιο κα­θώς τόσα χρόνια προκαλούσε μόνο κακό και πόνο στην ίδια της την κόρη, ενώ πριν από λίγες μέρες έδωσε εντολή για να τη σκοτώσουν. Η γυναίκα πνίγε­ται από τύψεις και ενοχές και προσπαθεί να σκεφτεί πώς πρέπει να πράξει.

Παράλληλα, ο Φώτης δεν αντέχει να χάσει άλλο ουσιαστικό χρόνο με την αγαπημένη του κόρη και παροτρύνει την πρώην σύντροφο του να της απόκαλύψουν την αλήθεια και να χτίσουν τη σχέση τους κάνοντας μια νέα αρ­χή.

Όπως είναι φυσικό, η Κάτια θέλει όσο τίποτε άλλο να πει την αλήθεια στη Μαρίνα, καθώς είναι το μοναδικό παιδί που έχει οτον κόσμο μετά τον θάνατο του Αλέξη. Από την άλλη, η Μαρίνα είναι βυθισμένη στο σκοτάδι και προ­σπαθεί να συνέλθει σωματικά και ψυχικά από τον πυροβολισμό που δέχτηκε, ενώ έχει αφοσιωθεί στην κόρη της τη Μελίτη, σύμφωνα με το My Tv. Πλέον μό­νο αυτό τη νοιάζει αγνοώντας φυσικά ότι oι βιολογικοί της γονείς ζουν και είναι δίπλα της.

H συνέχεια στις ακόλουθες φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved