Media

Η απάντηση της Μπουλέ στον Λιάγκα

Η Νάντια Μπουλέ έδωσε συνέντευξη σε κυπριακό περιοδικό και μίλησε μεταξύ άλλων για την εκπομπή «Elatte» και τα νούμερα τηλεθέασης, για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα, αλλά και για τους άνδρες του χώρου που έχουν περάσει από τη ζωή της.

Για τα νούμερα της εκπομπής, είπε: «Ο σταθμός κοιτάει τα νούμερα του κοινού ηλικίας 15 έως 45. Μας έχει ζητηθεί να βάλουμε τα δυνατά μας για αυτό το κοινό και μέχρι στιγμής έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα».
Για τα καυστικά σχόλια που έχουν γίνει σε βάρος της τον τελευταίο καιρό, τονίζει: «Δεν είμαι η πρώτη, ούτε η τελευταία που της συμβαίνει αυτό. Είμαι ένα από τα πρόσωπα που σχολιάζονται αυτό τον καιρό. Θα έλεγα ότι έχω σχολιαστεί πολύ αυστηρά, αλλά αυτό συμβαίνει στο χώρο και στη δουλειά που κάνω. Υπάρχουν και πρόσωπα, όμως, του χώρου, που πλέον γνωρίζω από πριν πως ό,τι και να πουν για μένα, θα είναι αρνητικό, ανεξάρτητα από τι κάνω ή δεν κάνω. Είναι συγκεκριμένη η στάση κάποιων ατόμων της δουλειάς απέναντί μου».
Για τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα ότι «η Μπουλέ πιστεύει ότι η γη γυρίζει γύρω της», απάντησε: Δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για συγκεκριμένα πρόσωπα. Ο κόσμος ξέρει ποιοι είναι αυτοί, επειδή βλέπει και παρακολουθεί».
Για τις σχέσεις, είπε: «Πουθενά δεν είμαι τέλεια. Στις σχέσεις δεν μπορείς να είσαι τέλειος, επειδή τα πράγματα καθορίζονται και από τους δύο, αλλά και επειδή τα πράγματα είναι πάντα ρευστά».
Για τις φορές που «έμπλεξε τα συναισθηματικά με τα επαγγελματικά» της, εξηγεί: «Δεν μετανιώνω για καμία προσωπική μου επιλογή».
Για το αν ένιωσε να υπάρχει ανταγωνισμός με τους συγκεκριμένους συντρόφους της, σημείωσε: «Είναι συγκεκριμένα αυτά τα πρόσωπα και δεν θα ήθελα να πω κάτι, γιατί ό,τι και να πω, θα παρεξηγηθώ. Σαφέστατα όμως δεν υπήρξε, αλλά δεν θέλω να γίνει κάποια άδικη σύνδεση με όποια απάντηση δίνω». Πηγή: Must

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved