Στέλιος Παρλιάρος: «Είναι υπερτιμημένο το γλυκό»
«Στα περισσότερα ζαχαροπλαστεία είναι όλα τα υλικά χημεία, σκόνες, μείγματα, και δεν είναι τίποτα καλό για να φας» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέλιος Παρλιάρος και μίλησε για τη διαφορά του σπιτικού με το έτοιμο γλυκό.
«Στην εκπομπή μας κάνουμε γλυκά φθηνά και γρήγορα και αναφέρουμε πόσο κοστίζει ένα γλυκό. Να μην προσέξω και την τσέπη του καταναλωτή; Ο καθένας θέλει να φάει ένα γλυκό. Ας το φτιάξει σπίτι του. Είναι και μαγεία να φτιάχνεις μόνος ένα γλυκό. Δεν είναι ανάγκη να πετύχει τέλεια, αλλά ξέρεις τι υλικό έχεις βάλει. Θα κοστίσει φθηνά, θα παίξουν και τα παιδιά που λατρεύουν να φτιάχνουν γλυκά». Πηγή: Λοιπόν