Media

Το «Dirty sexy money» στον ΑΝΤ1

Το ΑΝΤ1 Prime Series, έχει καθιερωθεί πλέον για τις δημοφιλείς σειρές που προβάλει. Δεν μας καθηλώνουν απλά, αλλά προκαλούν ένα είδος «εξάρτησης» στο τηλεοπτικό κοινό. Γι’ αυτό, αποτελεί και φέτος μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για τα χειμωνιάτικα βράδια μας!

Μια ακόμα super σειρά έρχεται στο Prime Series και φέρνει… σκάνδαλα! Ο λόγος για το «Dirty sexy money» που ξεκίνησε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 και Πέμπτη, Παρασκευή λίγο μετά τα μεσάνυχτα, φυσικά από την τηλεόραση του ΑΝΤ1!
Μέσα από τη σειρά «Dirty sexy money», θα μπούμε για τα καλά στον αμφιλεγόμενο κόσμο της υψηλής κοινωνίας και συγκεκριμένα της οικογένειας Ντάρλινγκ. Θα γνωρίσουμε τα καπρίτσια, τις απαιτήσεις, τις ιδιαιτερότητες και το εκκεντρικό στιλ, όλων εκείνων που τα αμέτρητα χρήματα δεν είναι ζητούμενο, αλλά δεδομένο! Με τη glamorous επιφάνειά της, αυτή η οικογένεια, ξέρει να καλύπτει τα πολλά, σκοτεινά μυστικά που την ακολουθούν, μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας… κι αν κάποιο από αυτά γίνει γνωστό, μια είναι η λέξη που χαρακτηρίζει την κατάσταση… σκάνδαλο! Το χιούμορ φυσικά και δεν λείπει, καθώς η ιστορία εκτυλίσσεται με διασκεδαστικό τρόπο.
Η σειρά που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό των ΗΠΑ, ξεκινά κάπως έτσι: Ο δικηγόρος Νικ Τζορτζ προσλαμβάνεται για να… «εξαφανίζει» τα προβλήματα της βαθύπλουτης οικογένειας Ντάρλινγκ, όμως το κάθε μέλος της είναι πιο εκκεντρικό από το άλλο! Στην αρχή, ο αδιάφθορος δικηγόρος, ορκίζεται ότι δεν θα πει ποτέ ψέματα για χάρη τους, όμως στην πορεία θα ανακαλύψει, πόσο δύσκολο είναι να τηρήσει τον όρκο του!
Ο κορυφαίος Καναδός ερμηνευτής Ντόναλντ Σάδερλαντ υποδύεται τον μεγιστάνα, σε έναν ρόλο που του ταιριάζει «γάντι», ενώ από το cast ξεχωρίζει επίσης, ο Γουίλιαμ Μπάλντουιν στον ρόλο του γιου της οικογένειας, που ονειρεύεται μεγάλη πολιτική καριέρα, όμως δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις «πολύ ξεχωριστές» παρέες!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved