Media

Υποδεχόμαστε το ανανεωμένο gossip-tv

Το 2011 φεύγει σε δύο μέρες και gossip-tv.gr ανανεώνεται για να υποδεχτεί το 2012 με νέες κατηγορίες, προτάσεις και εκπλήξεις.

Μετά από δυόμιση χρόνια λειτουργίας του, το gossip-tv.gr κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να σπάει καθημερινά νέα ρεκόρ επισκεψιμότητας με τη δική σας υποστήριξη και αγάπη. Από σήμερα το gossip-tv.gr έρχεται με ανασχεδιασμένη εικόνα, «φρεσκάροντας» τις κατηγορίες του με νέες ενότητες για τις ειδήσεις που αφορούν τους αγαπημένους μας σταρ.

Στο νέο gossip-tv.gr προστέθηκαν τρία νέα blogs στα ήδη πολύ επιτυχημένα Nassos blog, που φέρει την υπογραφή του Νάσου Γουμενίδη και Cosmopoliti Unplugged της Χριστίνας Πολίτη. Πρόκειται για το Tv Πίνεις και δεν μας δίνεις του Τάσου Θεοδωρόπουλου, που θα κριτικάρει με το δικό του καυστικό τρόπο τα τηλεοπτικά και όχι μόνο δρώμενα αλλά και το G- North της Έφης Τσαμπάζη, που θα μας ταξιδεύει με έναν μοναδικό τρόπο στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα και τέλος το άκρως αποκαλυπτικό Black Widow.

Πιο πλούσιο και γεμάτο αποκλειστικότητες το gossip-tv.gr συνεχίζει να παίζει τη showbiz στα δάχτυλα! Γιατί στο gossip-tv.gr βρίσκατε και θα συνεχίσετε να βρίσκετε, όλα όσα θα διαβάσετε αλλού τις επόμενες ημέρες.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved