Τί ετοιμάζει αυτή την εβδομάδα η Νταϊάν Κόχυλα στο «Τί θα φάμε σήμερα μαμά;»
Tο Σάββατο 5 Ιανουαρίου, η μαμά Νταϊάν Κόχυλα μαγειρεύει με μια διάθεση νοσταλγίας για τις γιορτές που μόλις πέρασαν, αναπολώντας τις καλύτερες στιγμές που έζησε με την οικογένειά της και τους φίλους της στην Ελλάδα.
Ετοιμάζει μια πρωτότυπη μακαρονόπιτα με λιαστές ντομάτες και πράσινες ελιές αλλά και πέννες με κουκουνάρι, σπανάκι, αντζούγιες και σταφίδα. Αν αναρωτιόμαστε τι μπορούμε να μαγειρέψουμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο η Νταϊάν Κόχυλα έχει την απάντηση: Μακαρόνια με σάλτσα τόνου κι ένα πανεύκολο γλυκό που λατρεύουν τα παιδιά, μπανάνες με κρέμα σοκολάτας. Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, η καταξιωμένη chef καλείται να ετοιμάσει ένα μενού για τέσσερα άτομα με μόλις 10 ευρώ για τις ανάγκες της στήλης της στην εφημερίδα. Άλλωστε για την Νταϊάν, καλή μαγείρισσα είναι η έξυπνη μαγείρισσα. Εκείνη που με λίγα υλικά μπορεί να δημιουργήσει πολλά εδέσματα. Στη συνέχεια, η Νταϊάν ετοιμάζει ψητά μπουτάκια κοτόπουλου και μια νόστιμη σαλάτα με λάχανο και καρότο. H Νταϊάν υποδέχεται στο σπίτι της δύο φίλες της για μάθημα μαγειρικής, οι οποίες πρόθυμα τη βοηθούν σε ό,τι χρειάζεται κατά την διάρκεια της μαγειρικής. Οι δύο φίλες της μαθαίνουν βήμα-βήμα τις συνταγές και στο τέλος δοκιμάζουν τα πιάτα της Νταϊάν: αγκινάρες μουσακά με καραμελώμενα κρεμμύδια και φέτα, και γλυκό με τηγανητό φύλλο κρούστας, παγωτό βανίλια, και σιρόπι από μαρμελάδα.