Τι θα δούμε στην εκπομπή «Γεύσεις στην φύση»;
Ένα τραπέζι γεμάτο πιάτα από τις Ασιατικές κουζίνες στρώνει ο Βαγγέλης Δρίσκας.
Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στον ΣΚΑΪ, ο σεφ καταρρίπτει κάθε μύθο για δυσκολία και ιδιαίτερη τεχνοτροπία στο μαγείρεμα των συνταγών της ασιατικής κουζίνας
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μοιράζεται με τους τηλεθεατές την αγάπη του για τα ασιατικά πιάτα και δείχνει πως μπορεί κάποιος πολύ εύκολα να τα φτιάξει και να τα απολαύσει στο σπίτι του.
Φτιάχνει τη βελούδινη καντονέζικη γλυκόξινη σούπα με κοτόπουλο και καλαμπόκι και το πιο νόστιμο κινέζικο τηγανητό ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά. Αποκαλύπτει ένα βιετναμέζικο πιάτο, με αφράτα αρωματικά κεφτεδάκια με μια πρωτότυπη συνοδευτική σάλτσα. Ακόμη, ετοιμάζει το τέλειο καραμελωμένο κοτόπουλο και μαθαίνει μία πρωτότυπη ασιατική μαρινάδα που ταιριάζει ιδανικά στα μοσχαρίσια φιλετάκια.
Και το γλυκό αυτής της Κυριακής έχει άρωμα Ασίας! Τραγανά τηγανητά πιτάκια με μπανάνες, μήλα και μέλι, αρωματισμένα με τζίντζερ ολοκληρώνουν γλυκά αυτό το Κυριακάτικο ταξίδι των γεύσεων στην Ασία.