Η «Άριστη Κουζίνα» ταξιδεύει στα Γιαννιτσά
H «Άριστη» Κουζίνα» , με τον chef Άρη Τσανακλίδη ταξιδεύει στα Γιαννιτσά, την ελληνική “σπανακούπολη”.
Περπατώντας στα χωράφια κουβεντιάζει με παραγωγούς και με τον υπεύθυνο διαχείρισης ποιότητας του κατεψυγμένου σπανακιού, και, έχοντας μάθει πολλά για ένα από τα αγαπημένα του λαχανικά, επιστρέφει στην Αθήνα για να αναδείξει το σπανάκι με πολλούς ευφάνταστους τρόπους. Τάρτα σπανάκι, νηστίσιμο ριζότο με σουπιές και σπανάκι, μπρουσκέτες με χωριάτικο ψωμί, πάστα ελιάς και σαρδέλες και μια λαχταριστή κρεατόπιτα με αρνάκι, ντομάτα και φέτα!