Τι θα δούμε στις «Γλυκές Αλχημείες»;
Γλυκά με ντελικάτες, κατάλευκες, τραγανές και αφράτες μαρέγκες ετοιμάζει ο Στέλιος Παρλιάρος στις «Γλυκές Αλχημείες».
Σήμερα στις 20:00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Μακαρόν: Το στολίδι της ζαχαροπλαστικής, με γαλλική φινέτσα και εξαίσια γεύση μπαίνει στην κουζίνα θριαμβευτικά. Ο Στέλιος δείχνει βήμα-βήμα πως φτιάχνονται τα ομορφότερα μακαρόν εύκολα και απλά.
Μια μους ελαφριά και αρωματική, που σκεπάζεται από αφράτη καμμένη ελβετική μαρέγκα. Ο Στέλιος προτείνει να σερβιριστεί σε ποτήρι για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Και για το τέλος..... κορμός. Ρολό μαρέγκας, γεμισμένο με κρέμα σοκολάτας και ολόκληρες φράουλες. Θα κυριαρχήσει σε μπουφέ ή στο Κυριακάτικο τραπέζι.