«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;»: Η Νταϊάν Κόχυλα φτιάχνει εδέσματα από την Κύπρο
Η Νταϊάν Κόχυλα ανοίγει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και μας δείχνει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς.
Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής!
To Σάββατο 14 Ιουνίου, δοκιμάζουμε εδέσματα από την Κύπρο που διεγείρουν τον ουρανίσκο: ψαρονέφρι με χαλούμι αλλά και ένα λαχματζούν όπως δεν το έχει γευτεί κανείς. Ακόμη, η Νταϊάν, με τη συντροφιά μιας καλής της φίλης, ετοιμάζει έναν μουσακά από μια οικογενειακή συνταγή της καλεσμένης και ένα διαφορετικό εκμέκ, με μπαγκέτα και μασκαρπόνε .