Κρατερός Κατσούλης: «Δεν είναι πόλεμος, ούτε στίβος η τηλεόραση»
Media

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν είναι πόλεμος, ούτε στίβος η τηλεόραση»

Ποια είναι η άποψη του Κρατερού Κατσούλη για την τηλεόραση αλλά και για τον ανταγωνισμό που επικρατεί μέσα σε αυτή;

«Δεν είναι πόλεμος, ούτε στίβος η τηλεόραση. Είμαστε επαγγελματίες, που κάνουμε μια δουλειά όσο καλύτερα μπορούμε. Το ότι θέλω να είμαι πρώτος δεν σημαίνει ότι θέλω ο άλλος να βρεθεί στο χαντάκι. Η διάθεση των ανθρώπων να είναι ανταγωνιστικοί έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους και όχι με την τηλεόραση. Ο θεατής έχει την επιλογή να δει αυτό που του πάει καλύτερα. Τόσο απλά. Επίσης, όποιος άνθρωπος έχει ως κίνητρο ενεργοποίησής του το να είναι καλύτερος από τον άλλο, και όχι όσο καλύτερος μπορεί ο ίδιος, δεν υπάρχει περίπτωση να πάει μπροστά», λέει στο People.
Η σύζυγός του ανταγωνιστική δεν υπήρξε ποτέ, ούτε καν από φιλαρέσκεια, σε σχέση με τις άλλες γυναίκες. «Θυμάμαι ότι από παλιά, στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο, ήθελα οι φίλες μου να είναι οι πρώτες, οι καλύτερες. Θέλω όλοι οι άνθρωποι που είναι κοντά μου να είναι σπουδαίοι, γιατί κι εγώ προσπαθώ να γίνω σαν εκείνους. Παίρνω πράγματα από αυτούς και θέλω να έχουν τα ωραιότερα υλικά» λέει η Κατερίνα.
Υπάρχει καλεσμένος που ιδανικά θα ήθελαν να έχουν στην εκπομπή τους; «Τον Νίκο Χατζηνικολάου» λέει εκείνη. «Τον Λάκη Λαζόπουλο» προσθέτει εκείνος. Και ως συνεργάτη; «Τον Κωνσταντίνο Τζούμα, έχει εξαιρετικό χιούμορ και υπέροχο λόγο» απαντάει ο Κρατερός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved