«1000 μίλια γεύσεις»: Πρεμιέρα στην Σιγκαπούρη για τον Βαγγέλη Δρίσκα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή «1000 μίλια γεύσεις» από την Σιγκαπούρη.
Ο σεφ ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, από μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς στην Ασία αλλά και στην Αμερική και την Ευρώπη.
Σε κάθε εκπομπή, ο σεφ μυεί τους τηλεθεατές στην γαστρονομία κάθε τόπου μέσα από την μοναδική του ματιά και πείρα. Μπλέκεται με τους ντόπιους στις τοπικές αγορές για να γνωρίσουμε τα μοναδικά προϊόντα κάθε προορισμού, δοκιμάζει λιχουδιές και street food όπως ακριβώς και οι ντόπιοι, μπαίνει σε κουζίνες εστιατορίων για να δοκιμάσει τοπικές σπεσιαλιτέ, συναντά ανθρώπους της γαστρονομίας κάθε χώρας για να μάθει τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά κάθε τόπου.
Παράλληλα μέσα από τις γεύσεις, τις περιηγήσεις, τις συναντήσεις και τις συζητήσεις, μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την σύγχρονη καθημερινότητα των ανθρώπων σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Συναρπαστικές εικόνες, ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες, μία γοητευτική και πολύ «νόστιμη» διαδρομή στα πιο αναπάντεχα μέρη του κόσμου, η εκπομπή αυτή έχει σκοπό σε κάθε επεισόδιο να μας ταξιδέψει, να μας ιντριγκάρει να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις αφού μετά από κάθε ταξίδι, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται στο εργαστήριο του για να μας μαγειρέψει μοναδικά πιάτα από αυτά που δοκίμασε στις περιπλανήσεις του.
Στο πρώτο επεισόδιο της νέας ταξιδιωτικής–γαστρονομικής εκπομπής ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεναγεί τους τηλεθεατές στη Σιγκαπούρη.
Εξερευνά την συναρπαστική γαστρονομική σκηνή της πόλης. Παρέα με τον σεφ Albert Tan επισκέπτονται τοπικές αγορές και δοκιμάζουν το πιο κλασσικό τοπικό πρωινό. Κάνει μία στάση στο πιο παλιό καφενείο της πόλης στο οποίο σερβίρουν καφέ με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο εδώ και 100 χρόνια. Ανεβαίνει στον 65ο όροφο του Marina Bay Sands, και δίπλα στην πιο εντυπωσιακή πισίνα του κόσμου δοκιμάζει γεύσεις από το μενού του Ku De Ta, ενός από τα πιο γνωστά μπαρ εστιατόρια παγκοσμίως. Στη συνέχεια μαγειρεύει παρέα με τον σεφ του εστιατορίου Mezza9 τοπικές σπεσιαλιτέ. Μπλέκεται με τους ντόπιους στην «Little India» και δοκιμάζει αυθεντικό ινδικό μπιριάνι και μαγειρεύει στο εργαστήριό του ένα από τα πιο κλασσικά τοπικά πιάτα που δοκίμασε στο ταξίδι του.
Το πρώτο μέρος του ταξιδιού στην Σιγκαπούρη τελειώνει απολαμβάνοντας το αυθεντικό κοκτέιλ Singapore Sling και την πιο ωραία θέα του πλανήτη. Η εκπομπή θα μεταδοθεί το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.