«My Sweet & Skinny life»: Η Μαρίσα Τσόρτσιλ ετοιμάζει διπλό cheesecake
Μπορούμε να τρώμε και να μην παχαίνουμε; Να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας γλυκά χωρίς το άγχος της ζυγαριάς, των θερμίδων και των κιλών; Υπάρχει τρόπος;
Υπάρχουν τέτοια γλυκά; Το ωραιότερο πράγμα στον κόσμο δεν είναι πια αμαρτία.
Η καταξιωμένη σεφ ζαχαροπλαστικής Μαρίσα Τσόρτσιλ (Marisa Churchill), που έχει αναπτύξει την φιλοσοφία «Sweet & Skinny», μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά έμαθε να μαγειρεύει από την Ελληνίδα γιαγιά της με την οποία περνούσε πολλές ώρες στην κουζίνα. Έμαθε να φτιάχνει το «δικό» της γιαούρτι, να κάνει σπιτικό ψωμί και ζυμαρικά, αλλά και να δημιουργεί αυθεντικά Ελληνικά πιάτα και γλυκά. Πρόκειται για γλυκά πιο ελαφριά, με λιγότερες θερμίδες χρησιμοποιώντας αγνά και υγιεινά υλικά της Μεσογείου όπως το γιαούρτι, το μέλι, οι ξηροί καρποί και τα δημητριακά.
Το Σάββατο 7 Μαρτίου, στις 13:00, η Μαρίσα, λίγο πριν την έκδοση του πρώτου της ελληνικού βιβλίου, ετοιμάζει διπλό cheesecake σοκολάτας με γλυκό του κουταλιού και shortcake φράουλας με σαντιγί για να προσφέρει στην τελευταία και κρίσιμη συνάντηση με τον εκδότη της.
«My Sweet & skinny life». Το όνειρο δεν έχει πια θερμίδες.