Τι θα δούμε σήμερα στον “Εφιάλτη στην Κουζίνα”;
Ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται ένα εστιατόριο στο Πέραμα. Ο ιδιοκτήτης διατηρεί την επιχείρηση εδώ και 5 χρόνια αλλά τον τελευταίο καιρό η δουλειά έχει «κάνει βουτιά».
Ο Έκτορας Μποτρίνι δοκιμάζει το φαγητό κι ανακαλύπτει μια από τις πιθανές αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το εστιατόριο. Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εδώ! Ο σερβιτόρος, που είναι και κουμπάρος του ιδιοκτήτη, αποδεικνύεται δύσκολη περίπτωση ενώ και ο μάγειρας, που κατάγεται από το Νεπάλ, δεν ανέχεται εύκολα την κριτική. Ο ιδιοκτήτης είναι χαμηλών τόνων και δεν μπορεί να επιβληθεί στο προσωπικό του. Οι συγκρούσεις ανάμεσα στον μάγειρα και τον σερβιτόρο είναι καθημερινή υπόθεση ενώ δεν διστάζουν να τσακωθούν ακόμη και μπροστά στους πελάτες.
Ο Έκτορας Μποτρίνι αποφασίζει να κάνει ριζικές αλλαγές τόσο στο χώρο όσο και στο μενού, προσθέτοντας πολλά καινούρια πιάτα με φρέσκα υλικά. Ο σεφ μας χρησιμοποιεί έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαφημίσει το εστιατόριο, καθώς ο μάγειρας αποδεικνύεται ταλέντο εκτός κουζίνας.