Βαγγέλης Δρίσκας: Mοιράζεται τα μυστικά του
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δημιουργεί πιάτα με ευφάνταστους συνδυασμούς υλικών, και δίνει μοναδικές λύσεις στο καθημερινό μαγείρεμα στις «Γεύσεις στη Φύση».
Mοιράζεται τα μυστικά του για τα πιο νόστιμα και δημιουργικά μαγειρέματα. Βήμα-βήμα η πρωτότυπη τάρτα σουφλέ με πατάτες και σπανάκι, μία μοναδική λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους. Το σαγανάκι γαρίδες είναι από τα πιο αγαπημένα πιάτα όλων μας. Ο Βαγγέλης δείχνει τον τρόπο να το ετοιμάσουμε με πολύ λίγα υλικά, σε ελάχιστο χρόνο και πώς μπορούμε να το μετατρέψουμε στην πιο λαχταριστή μακαρονάδα με μία κίνηση. Η συνέχεια έχει δυνατές γεύσεις: Η μοσχαρίσια στηθοπλευρά στην γάστρα με την πιο αρωματική και χρωματιστή γαρνιτούρα, είναι το απόλυτο πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι. Όσο για το γλυκό, και αυτή την εβδομάδα έχουμε μία ξεχωριστή πρόταση. Αφράτα μικρά κέικ με μήλο, γιαούρτι και κανέλα, την τέλεια φθινοπωρινή γλυκιά λιχουδιά! Και αυτή την Κυριακή, διαλεκτά υλικά, χρήσιμες συμβουλές, ολοκαίνουργιες συνταγές ξετυλίγονται πάνω στον μαγειρικό πάγκο, αναμειγνύονται κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Δρίσκα για να καταλήξουν εντυπωσιακά σε μοναδικά γευστικά πιάτα.