Ένα τραπέζι Ελλάδα στην Χαλκιδική
Το τραπέζι στήθηκε γύρω από τα καζάνια, το τσίπουρο έρεε άφθονο, οι σπιτικοί μεζέδες ακαταμάχητοι και η παρέα γεμάτη ενέργεια και κέφι στην Χαλκιδική.
Οι εικόνες του Χολομώντα, τα αμέτρητα έλατα και η μοναδική φύση θα σας μεταφέρουν νοερά σε έναν τόπο μαγικό.
Κάνοντας μια βόλτα στην Βαρβάρα Χαλκιδικής ανακάλυψε η Ντίνα Νικολάου τον μαύρο χοίρο σε μια οικογενειακή φάρμα.
Στην περιοχή του Πολύγυρου έδειξε μια εύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγή: Γαύρο σαγανάκι με ούζο και φινόκιο.
Στην γραφική Αρναία Χαλκιδικής και δοκίμασα την ξακουστή λαχταριστή τουλούμπα, αλλά και στο βουνό του Αριστοτέλη συνάντησα δύο νέους μελισσοκόμους που μου έδειξα από κοντά πώς βγαίνει το αγνό βουνίσιο μέλι.
Επιστρέφοντας στην Αθήνα προτείνει ένα εμπνευσμένο μενού: σαλάτα με σπανάκι, ρόκα & εσπεριδοειδή, ατομικά pizza-muffin με μανιτάρια & χαλούμι και τούρτα αμυγδάλου με μπισκότα!
«Ένα τραπέζι Χαλκιδική... Ένα τραπέζι Ελλάδα!»