Master Chef: Τα νούμερα της πρεμιέρας, οι χώροι των γυρισμάτων και τα υλικά
Media

Master Chef: Τα νούμερα της πρεμιέρας, οι χώροι των γυρισμάτων και τα υλικά

Το «Mastr Chef» επέστρεψε στην τηλεοπτική μας ζωή και κέντρισε το ενδιαφέρον ικανοποιητικής μερίδας του τηλεοπτικού κοινού αφού στην πρεμιέρα του άγγιξε το 11 % .

Ενδιαφέρον αποτελούν μερικά από τα στοιχεία για τη φετινή παραγωγή του σόου μαγειρικής.

Στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το Τηλέραμα, οι οντισιόν κράτησαν 5 μέρες και χρησιμοποιήθηκαν οι χώροι δύο ξενοδοχείων, με 49 άτομα προσωπικό παραγωγής, και ένα σκάφος, ενώ στην Αθήνα χρησιμοποιήθηκαν οι χώροι ενός κτήματος, με 52 άτομα προσωπικό παραγωγής, και ένα ελικόπτερο και τα γυρίσματα κράτησαν 6 μέρες.

Για τη μεταφορά των σκηνικών και των εγκαταστάσεων (4 ψυγεία, 8 κουζίνες, φούρνοι + εστίες, κουζινικά σετ για 40 άτομα, 2 πάγκοι μαγειρικής) χρειάστηκαν 2 φορτηγά και για τη μεταφορά των ατόμων 3 van των 9 θέσεων και ένα πούλμαν 50 θέσεων. Στους χώρους των γυρισμάτων στήθηκαν μεταξύ άλλων 7 κάμερες, ένα drone και μια κάμερα-γερανός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved