Έκτορας Μποτρίνι: «Τη μαγειρική πρέπει να την πάρουμε λίγο πιο χαλαρά»
Το My Way στον Αnt1, για δεύτερη σεζόν. Τι είναι αυτό που κρατάει τους τηλεθεατές στην εκπομπή και τι στο ίδιο τον Έκτορα Μποτρίνι;
«Αυτό που κρατάει τους τηλεθεατές είναι η διαφορετικότητα, Ο αυθορμητισμός μας. Δεν υπάρχει σενάριο. Πάμε σε όλα τα μαγαζιά και ό,τι βγει. Εμάς μας κρατάει το ότι η εκπομπή έχει πολλή πλάκα και μαθαίνουμε, κάθε μέρα, νέα πράγματα. Το καλύτερο είναι ότι είμαστε μια ωραία παρέα με τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Γρηγόρη Αρναούτργλου»
Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;
«Πολύ ωραία μαγαζιά, ωραία πιάτα και συνταγές»
Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Δημήτρη Σταρόβα;
«Αψογη. Μαθαίνει ο Γρηγόρης... Είναι πιο πολύ του junk food αλλά του αρέσει και το καλό φαγητό»
Θυμάστε κάποιο γύρισμα και γιατί; «Θυμάμαι πιο έντονα όταν είχα ντυθεί Μεξικάνος και Elvis.Όλα, όμως, τα θυμάμαι»
Σας αρέσει να πειραματίζεστε και δεν έχετε πρόβλημα να τσαλακώνεστε;
«Εννοείται, θεωρώ ότι αυτό είναι το ωραίο. Τη μαγειρική πρέπει να την πάρουμε λίγο πιο χαλαρά. Οι περισσότεροι την παίρνουν πολύ σοβαρά και τα αποτελέσματα είναι τελείως διαφορετικά από την πραγματικότητα»
Πώς θα έπρεπε να είναι δηλαδή το αποτέλεσμα;
«Θα έπρεπε να είναι πιο απλοϊκό. Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι μάγειρες πως η μαγειρική είναι κάτι για να δίνεις χαρά και να ευχαριστιέσαι κι εσύ που το κάνεις. Οι περισσότεροι το κάνουμε γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας και όχι γιατί μας το επέβαλαν ή από χόμπι. Για να το πω διαφορετικά: ας ξεκαβαλήσουν ορισμένοι το καλάμι και ας έρθουν στον πλανήτη γη. Γενικά μιλάω, και για Έλληνες και για ξένους», λέει στο mytv