Οι Έλληνες μαγείρευαν το φαγητό τους και έτρωγαν ψητά λαχανικά 34.000 χρόνια πριν…
Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Καίμπριτζ, αναφέρει ότι βρέθηκαν εστίες μαγειρέματος (φούρνοι) στην Ελλάδα, ηλικίας 34.000-23.000 χρόνων πριν από σήμερα στην Πελοπόννησο.
Οι συγγραφείς της περιγράφουν χαρακτηριστικά πηλού, ηλικίας 34.000-23.000 χρόνια, που ανακαλύφθηκαν σε μια στρωματοποιημένη ακολουθία σε σπήλαιο στην Κλεισούρα Αργολίδος Πελοποννήσου, για την οποία οι διάφορες «ηλεκτρονικές εγκυκλοπαίδειες» δεν γράφουν τίποτε…
Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ