Το Τατουάζ: Το νέο σχέδιο δολοφονίας και η εγκυμοσύνη!
Media

Το Τατουάζ: Το νέο σχέδιο δολοφονίας και η εγκυμοσύνη!

Νέα σχέδια δολοφονίας ετοιμάζονται στο «Τατουάζ» ενώ την ίδια ώρα μια εγκυμοσύνη αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Ορφέας με τη βοήθεια του Αντώνη καταφέρνει και αποδρά και πλέον τριγυρίζει ελεύθερος και τρομοκρατεί τους πάντες. Απειλεί τη Χριστίνα, απαιτεί όλο και περισσότερα από τον Αντώνη και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντας την Ελένη.

Όλα δείχνουν ότι είναι πλέον ανεξέλεγκτος κι αυτό το γεγονός φοβίζει τους πάντες καθώς όλοι γνωρίζουν πως τρέφει μεγάλο μίσος για όσους κατέθεσαν εναντίον του και τον έκλεισαν στη φυλακή. Η Αστυνομία από τη μεριά της ξεκινά, όμως επιθετικές ενέργειες για τη σύλληψη του, ενώ εκείνος τηλεφωνεί στην Ελένη και στον Παύλο και τους απειλεί.

Λίγες ώρες αργότερα, η Αστυνομία λαμβάνει ένα ανώνυμο γράμμα που αφορά την υπόθεση του Ορφέα και κατόπιν έρευνας ανακαλύπτουν νέα στοιχεία. Από την άλλη, εκείνος εξακολουθεί να κρύβεται και έχει αρχίσει πια να οργανώνει τον τρόπο με τον οποίο θα βρεθεί στην Αίγινα, προκειμένου να σκοτώσει την Ελένη, ενώ στο στόχαστρο του είναι και ο Σωκράτης.

Εν τω μεταξύ, η Τατιάνα καλεί τον Σωκράτη και προσπαθεί να μάθει αν ήξερε για το σπίτι του Ορφέα στη Δραπετσώνα, αλλά εκείνος τα αρνείται όλα. Το βράδυ ο σίριαλ κίλερ που στραγγαλίζει τις γυναίκες αφήνει πίσω του ένα ακόμα θύμα και η αποκάλυψη της ταυτότητας του συγκλονίζει καθώς δεν είναι άλλος από τον Σωκράτη. Την επόμενη μέρα ο Ορφέας βρίσκεται κοντά στον κίνδυνο της αποκάλυψης από έναν γείτονα.

Καταφέρνει, όμως και διώχνει κάθε υποψία για τις κινήσεις του και οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για να βρεθεί στην Αίγινα χωρίς να τον ανακαλύψουν.

Πριν, όμως πάει στο νησί έχει μία τελευταία εκκρεμότητα. Να σκοτώσει τον Σωκράτη. Μάλιστα, δεν χάνει χρόνο και επιτίθεται στον νεαρό. Οι δύο άντρες παλεύουν, αλλά η απόπειρα εναντίον του Σωκράτη λήγει άδοξα, καθώς ο νεαρός όχι μόνο καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά τραυματίζει και τον Ορφέα με το μαχαίρι.

Την επόμενη μέρα ο Αντώνης ζητάει κι άλλα λεφτά από τον Ορφέα για να συνεχίσει να τον βοηθάει κι εκείνος αναγκάζεται να τα δώσει, αφού μόνο με τον Αντώνη θα καταφέρει να πάει στην Αίγινα.

Οι δύο άντρες με νοικιασμένο φουσκωτό καταφέρνουν, μάλιστα, και φτάνουν στην Αίγινα, με τον Ορφέα πιο αποφασισμένο από ποτέ να σκοτώσει. Στόχος του, η Ελένη.

Παρά τις προσπάθειες της οικογένειας της να την προστατεύσει, ο Ορφέας την προσεγγίζει με δολοφονική μανία και της επιτίθεται. Ωστόσο, η κοπέλα έχει την τύχη με το μέρος της και του ξεφεύγει. Ο Ορφέας, όμως καταφέρνει και φεύγει και πάλι αλλά δεν σκοπεύει να τα παρατήσει.


Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved