Media

Elif: Η Αϊσέλ θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας!

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειρά Elif, σήμερα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου! 

Η Αϊσέλ μένει στο κτήμα. Βλέπει έναν εφιάλτη και ταράζεται. Νιώθει πως η ζωή για εκείνη δεν έχει νόημα και προσπαθεί να αυτοκτονήσει αλλά η οικογένεια Εμίρογλου την ανακαλύπτει και την εμποδίζει από το να κάνει κάποια τρέλα. Η Μελέκ εξηγεί στην Μπαχριγιέ την κατάσταση της Αϊσέλ. Η Μπαχριγιέ θυμώνει και δεν την νοιάζουν όλα όσα περνάει η Αϊσέλ.

Της λέει πως αν μέχρι το Σαββατοκύριακο δεν έχουν τελειώσει τη δουλειά, η Αϊσέλ δεν θα πληρωθεί. Ο Μουράτ πηγαίνει τον Βεϊσέλ και τη γυναίκα του στη γειτονιά του κοριτσιού, που του αρέσει για να πουλήσουν εκεί το εμπόρευμά τους.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις και στο νέο επεισόδιο της σειράς, Elif

Ο Βεϊσέλ θυμάται πως σε αυτό το δρόμο ο Μουράτ πούλαγε το εμπόρευμά τους στη μισή τιμή σε όλα τα κορίτσια. Ο Ερκούτ μιλάει στο τηλέφωνο με την Αρζού σχετικά με τον Σερντάρ αλλά μόλις εμφανίζεται η Ασουμάν το κλείνει.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του star;

Ο Σερντάρ λέει στον Ουμίτ πως πρέπει να έρθουν στην κατοχή τους οι ηχογραφήσεις του και όποιες κόπιες υπάρχουν. Ο Ουμίτ του λέει πως έχει ένα σχέδιο. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι με ένα δώρο για την Ελίφ, τη νέα της στολή για το σχολείο. Ο Καζίμ, ο άντρας της Αϊσέλ την αναζητεί και η Γκιουλάι του λέει πως μένει στο σπίτι της Μελέκ.

Ο Μουράτ καταφέρνει να μιλήσει στο κορίτσι που του αρέσει αλλά ανακαλύπτει πως εκείνη έχει αγόρι. Η Ελίφ ακούει τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ να μιλάνε για το σχολείο της Ελίφ και τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και η μικρούλα δηλώνει πως δεν θέλει να πάει στο ακριβό σχολείο. Ο Καζίμ ακολουθεί τη Μελέκ. Η Αρζού γνωρίζει τον Ουμίτ…

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved