Big Brother: Βαρθακούρης: Το ξέσπασμα για τα σχόλια που δέχτηκε στο live!
Media

Big Brother: Βαρθακούρης: Το ξέσπασμα για τα σχόλια που δέχτηκε στο live!

Big Brother: Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ο Χάρης Βαρθακούρης έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για όσα έγιναν στο live της Παρασκευής (4/12).

Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής του Big Brother ανάρτησε ένα story μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χθες, νωρίς το βράδυ (05/12) και απάντησε σε όλους αυτούς που τον κατηγόρησαν για την θέση που πήρε στο live της Παρασκευής «πυροβολώντας» με ερωτήσεις την Άννα Μαρία.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Βαρθακούρης εξαιτίας των χιλιάδων tweets και μηνυμάτων που έλαβε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μια δημόσια ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά: «Και…Μην πυροβολείτε τον μεσάζοντα! Δεν φταίει ποτέ ένας που είναι υποχρεωμένος να εκτελεί εντολές και να μεταφέρει ένα μήνυμα… Εσείς οι λίγοι, (διπλής ανάγνωσης αυτό) σκεφτείτε πριν σπεύσετε να απειλήσετε, να βρίσετε, να καταραστείτε κτλ. κτλ. Χαλαρώστε».

Ο Χάρης Βαρθακούρης με αυτό το μήνυμα θέλησε να εξηγήσει πως δεν φέρει την ευθύνη για όσα συνέβησαν στην live εκπομπή του Μεγάλου Αδερφού, αλλά έπραξε με βάση αυτά που του έλεγαν στο ακουστικό του.

Η θύελλα αντιδράσεων ειδικά στο twitter ήταν τεράστια και εκείνος, θέλοντας να προστατέψει το πρόσωπό του, ανάρτησε το συγκεκριμένο post.

Δείτε την φωτογραφία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved